Cijena : 0
Kategorija ponude : Apartman
Sadržaj ponude : Bez dodatne ponude
Lokacija : Šilo
Prijava : -
Odjava : -
Šilo (Otok Krk), Apartmani Bartol
Apartmani Bartol: Šilo je najveće naselje i s najdužom turističkom tradicijom u općini Dobrinj. Slikovito je smješteno u vrlo zaštićenoj uvali-zaljevu Stipanja, prirodno zatvoreno “Puntom Šila”, u neposrednoj blizini Crikvenice i njezine rivijere, od koje ga dijeli samo nekoliko milja mora Vinodolskog kanala, a od Krčkog mosta udaljeno je svega 20-ak km.
Najveće turističko bogatstvo Šila jesu njegove brojne lijepe, sunčane i prirodno uščuvane šljunčane plaže (uvalice), te posebice poznata pješčana plaža,
sa čistim modrim i uvijek ugodnim za kupanje morem, idealna za malu djecu.
U neposrednoj blizini Šila nalazi se potopljeni brod “Peltastis” čime ovo mjesto postaje jedno od najinteresantnijih ronilačkih odredišta u Hrvatskoj.
Šilo ima dugu ribarsku tradiciju pa se ovdje održavaju redovite, za turiste vrlo atraktivne ribarske fešte kao i razne športsko-zabavne priredbe.
Gostima su na raspolaganju i tenis tereni, tereni za odbojku na pijesku te mogućnost rekreacije na moru (jedrenje, veslanje, ronjenje i sl.).
Vrsni specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, uz autohtono bijelo vino “Žlahtinu” nude se u nekoliko restorana u samom mjestu.
Iznad Šila nalazi se lijepo staro naselje Polje koje je uz suvremene objekte sačuvalo autohtonost građe sela i tradicijskog načina života i koje sve više privlači i zadržava turiste.

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
Bartolor
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi