Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Apartmani Mira

  • Pregleda - 152

Galerija slika

Opis ponude

*** Apartmani Mira *** Krk – Novi bazen u ljetnoj sezoni 2020*** Apartmani Mira su smješteni u Gradu Krku, udaljeni 10 minuta hoda od Starog grada i nude smještaj u četiri prostrana i elegantno uređena apartmana s prekrasnim pogledom na more. Od ove sezone ponudu smo upotpunili bazenom veličine 8 m x 4 m, dječjim igralištem i vrtnim roštiljom. Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji i u neposrednoj blizini restorana, caffe bara i trgovine mješovite robe. Posjetite nas i uživajte nekoliko dana u čarima mora i našeg prekrasnog starorimskog Grada Krka.

– Apartman br. 1 se nalazi u prizemlju i ukupne površine 85 četvornih metara, apartman pruža idealan smještaj za 4 osobe. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice s tušem, perilicom rublja te dodatnim wc-om.

– Apartman br. 2 i Apartman br. 3 nalaze se na prvom katu i sastoje se od 1 spavaće sobe s bračnim ležajem i ležajem za 1 osobu. Na raspolaganju gostima su kuhinja s dnevnim boravkom, kupaonica i prostrane terase s pogledom na more.

– Apartman br. 4 nalazi se na drugom katu, potkrovlju i može smjestiti sedam osoba u 3 spavaće sobe. Na raspolaganju gostima su kuhinja s dnevnim boravkom, dvije kupaonice i prostrana terasa s pogledom na more.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju