Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Vaša lista želja : 0 oglasa

Prijava

Valuta

Politika privatnosti

O ovoj politici kolačića

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju šta su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, čuvamo i čuvamo vaše lične podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti.U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web straniciSaznajte više o tome ko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo lične podatke u našoj Politici privatnosti.Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene:VasOdmor.ba

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih podataka. Pohranjuju se na vašem uređaju kada se web lokacija učita u vaš pretraživač. Ovi kolačići pomažu nam da pravilno funkcioniramo, učinimo ga sigurnijim, pružamo bolje korisničko iskustvo i razumijemo učinak web mjesta te da analiziramo što funkcionira i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da bi web stranica funkcionirala na pravi način i oni ne prikupljaju nikakve podatke koji vas mogu identificirati.Kolačići treće strane koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe kako bi se razumjelo kako web lokacija funkcionira, kako komunicirate s našom web stranicom, kako biste zaštitili naše usluge, pružili oglase koji su relevantni za vas, a sve u svemu pružaju vam boljeg i poboljšanog korisnika iskusite i pomozite ubrzati buduće interakcije s našom web stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Osnovno: Neki su kolačići neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprečavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Oni ne prikupljaju i ne čuvaju nikakve lične podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućavaju vam da se prijavite na svoj račun i dodate proizvode u svoju korpu te da sigurno izvršite naplatu.Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web stranice posjećene, izvora posjete itd. Ovi podaci pomažu nam da razumijemo i analiziramo koliko dobro web stranica radi i tamo gdje je potrebno poboljšanje.Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi kolačići se koriste za personalizaciju oglasa koje vam prikazujemo tako da vam znače. Ovi kolačići pomažu nam i da pratimo efikasnost ovih oglasnih kampanja.Informacije pohranjene u ovim kolačićima također mogu koristiti nezavisni dobavljači oglasa za prikazivanje oglasa na drugim web lokacijama u pregledniku.Funkcionalno: To su kolačići koji pomažu u određenim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.Postavke: Ovi kolačići pomažu nam da pohranimo vaše postavke i postavke pregledavanja poput jezičnih preferencija, tako da imate bolje i efikasnije iskustvo prilikom budućih posjeta web lokaciji.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Ako se kasnije odlučite promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, možete na svom ekranu kliknuti karticu “Politika privatnosti i kolačića”. Ovo će ponovo prikazati obavijest o pristanku koja vam omogućava da promijenite postavke ili u potpunosti povučete pristanak.Uz to, različiti preglednici nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke svog preglednika da blokirate / izbrišete kolačiće. Da biste saznali više o načinu upravljanja i brisanja kolačića, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.