Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Šilo (Otok Krk), Apartmani Bartol

  • Pregleda - 82

Galerija slika

Opis ponude

Apartmani Bartol: Šilo je najveće naselje i s najdužom turističkom tradicijom u općini Dobrinj. Slikovito je smješteno u vrlo zaštićenoj uvali-zaljevu Stipanja, prirodno zatvoreno “Puntom Šila”, u neposrednoj blizini Crikvenice i njezine rivijere, od koje ga dijeli samo nekoliko milja mora Vinodolskog kanala, a od Krčkog mosta udaljeno je svega 20-ak km.
Najveće turističko bogatstvo Šila jesu njegove brojne lijepe, sunčane i prirodno uščuvane šljunčane plaže (uvalice), te posebice poznata pješčana plaža,
sa čistim modrim i uvijek ugodnim za kupanje morem, idealna za malu djecu.
U neposrednoj blizini Šila nalazi se potopljeni brod “Peltastis” čime ovo mjesto postaje jedno od najinteresantnijih ronilačkih odredišta u Hrvatskoj.
Šilo ima dugu ribarsku tradiciju pa se ovdje održavaju redovite, za turiste vrlo atraktivne ribarske fešte kao i razne športsko-zabavne priredbe.
Gostima su na raspolaganju i tenis tereni, tereni za odbojku na pijesku te mogućnost rekreacije na moru (jedrenje, veslanje, ronjenje i sl.).
Vrsni specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, uz autohtono bijelo vino “Žlahtinu” nude se u nekoliko restorana u samom mjestu.
Iznad Šila nalazi se lijepo staro naselje Polje koje je uz suvremene objekte sačuvalo autohtonost građe sela i tradicijskog načina života i koje sve više privlači i zadržava turiste.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju