Cijena : 0
Kategorija ponude : Apartman & Sobe
Sadržaj ponude : U blizini mora
Lokacija : Rivijera Makarska
Prijava : 14
Odjava : 10
Brela, Villa Davor Tomaš

U srcu Makarske rivijere smjestilo se malo mjesto Brela, najpoznatije po borovoj šumi, čistom moru te šest kilometara dugoj prirodnoj šljunčanoj plaži, a glavna breljanska plaža Punta Rata, smještena je pokraj poznatog simbola Kamena Brela.
U uvali Stomarica u Brelima na južnim padinama uz more smještena je “Vila Davor Tomaš” udaljena svega 130 metara od mora, a odlikuje je spoj modernog i tradicionalnog. S jedne strane smještena je nadomak starih kamenih kuća, u blizini stoljetne kamene crkve, a s druge strane okružena je modernim vilama, kućama i apartmanima uz more što jamči ugodan boravak za one željne aktivnog ili ležernog odmora.
“Vila Davor Tomaš”, smještena na padini uz more ispod Jadranske magistrale, zbog svog povišenog položaja i južne orijentacije pruža predivan pogled na more te otoke Brač i Hvar, a na tri etaže nudi mogućnost smještaja u apartmanima i/ili sobama. Šest kilometara duga breljanska plaža sa svojim prekrasnim uvalama i bistrim morem uz koje se proteže šetnica, borova zelena šuma koja omogućuje odmor u hladovini, te mogućnost aktivnog odmora na obroncima planine Biokovo nadohvat su ruke onima koji odaberu smještaj u “Vili Davor Tomaš”.
Gostoprimstvo domaćina odiše u nizu detalja utkanih u izgradnju ove lijepe kuće uz more, a koji svojim gostima omogućuju da se u kući osjećaju kao u vlastitom domu.

“Vila Davor Tomaš”, samostalni je objekt s atraktivnom okućnicom i vlastitim parkingom što omogućuje bezbrižan odmor u prekrasnom breljanskom biseru uz more gdje Vas s radošću očekujemo!

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi