Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Brela, Villa Davor Tomaš

  • Pregleda - 99

Galerija slika

Opis ponude

U srcu Makarske rivijere smjestilo se malo mjesto Brela, najpoznatije po borovoj šumi, čistom moru te šest kilometara dugoj prirodnoj šljunčanoj plaži, a glavna breljanska plaža Punta Rata, smještena je pokraj poznatog simbola Kamena Brela.
U uvali Stomarica u Brelima na južnim padinama uz more smještena je “Vila Davor Tomaš” udaljena svega 130 metara od mora, a odlikuje je spoj modernog i tradicionalnog. S jedne strane smještena je nadomak starih kamenih kuća, u blizini stoljetne kamene crkve, a s druge strane okružena je modernim vilama, kućama i apartmanima uz more što jamči ugodan boravak za one željne aktivnog ili ležernog odmora.
“Vila Davor Tomaš”, smještena na padini uz more ispod Jadranske magistrale, zbog svog povišenog položaja i južne orijentacije pruža predivan pogled na more te otoke Brač i Hvar, a na tri etaže nudi mogućnost smještaja u apartmanima i/ili sobama. Šest kilometara duga breljanska plaža sa svojim prekrasnim uvalama i bistrim morem uz koje se proteže šetnica, borova zelena šuma koja omogućuje odmor u hladovini, te mogućnost aktivnog odmora na obroncima planine Biokovo nadohvat su ruke onima koji odaberu smještaj u “Vili Davor Tomaš”.
Gostoprimstvo domaćina odiše u nizu detalja utkanih u izgradnju ove lijepe kuće uz more, a koji svojim gostima omogućuju da se u kući osjećaju kao u vlastitom domu.

“Vila Davor Tomaš”, samostalni je objekt s atraktivnom okućnicom i vlastitim parkingom što omogućuje bezbrižan odmor u prekrasnom breljanskom biseru uz more gdje Vas s radošću očekujemo!

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju