Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Starigrad Paklenica, Apartments Amari

Galerija slika

Opis ponude

Apartments Amari: Nalazimo se u Starigradu Paklenici 45 km sjeverozapadno od Zadra. Mjesto se prvi put spominje još u rimsko doba kao Argyruntum. Argyruntum je potonuli grad, no još je ostalo poznataka nekadašnjeg postojanja, raznih staklenih posuda, novčića, keramike koji se čuvaju u Arheološkom muzeju u Zadru. Danas je Starigrad središte Rivijere Paklenica koja se smjestila u podnožju najveće hrvatske planine Velebit, u dužini 20 ak kilometara.

Za ljubitelje mora i planina, odmor u Starigradu bit će nezaboravan doživljaj. Kristalno čisto more, kilometri šljunčane plaže , planinski vrhunci,biciklističke staze, teniski tereni, alpinizam, sačuvani tragovi prošlog vremena učinit će od vašeg ljetovanja jedno nezaboravno iskustvo koje ćete zasigurno pamtiti.

U neposrednoj blizini nalazi se pet od ukupnih osam Nacionalnih parkova: NP Krka, NP Plitvička jezera, NP Sjeverni Velebit, NP Kornati, a u samom mjestu ulaz je u NP Paklenica i veličanstveni kanjon Velike Paklenice (2,5 km od nas), najznačajniji hrvatski penjački centar, raj za planinare, penjače i šetače.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju