Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Okrug Gornji (Otoku Čiovo), Apartmani Aniva

  • Pregleda - 72

Galerija slika

Opis ponude

Apartmani Aniva: su smješteni 3,5 km od Trogira na otoku Čiovu koji je mostom povezan s kopnom, u mjestu Okrug Gornji, u uvali Mavarštica, gdje se nalaze najbliža šljunčana i kamenita plaža.
Centar mjesta je udaljen 500 m, gdje se nalaze trgovine, pošta, bankomat, ljekarna, liječnik, stomatolog i restorani. Ronilački klub je udaljen 200 m. Uvala Saldun je udaljena 700 m, sa velikom šljunčanom plažom, šetnicom, restoranima i kafićima, a iz uvale svakodnevno plovi brodska linija do centra Trogira.
U ponudi su 4 apartmana jednake površine.
Apartmani Aniva 1 i Aniva 2 su na prvom katu sa balkonima od 12m2, a Aniva 3 i Aniva 4 su na drugom katu sa balkonima od 6 m2.
Svi apartmani imaju posebne ulaze i sastoje se od jedne sobe sa 2 kreveta, kupaonice i dnevnog boravka s kuhinjom i kaučem na razvlačenje.
Cijena noćenja po apartmanu u 6. i 9. mjesecu iznose 35 eura, a u 7. i 8. mjesecu 45 eura.Boravišna pristojba i korištenje svih sadržaja i aparata su uračunati u cijenu apartmana. Osigurano je 1 parkirno mjesto po apartmanu.
Minimalan broj noćenja je 7 dana. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Za rezervaciju je potrebno uplatiti 50 eura od ukupne cijene, a preostali iznos po dolasku.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju