Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Vaša lista želja : 0 oglasa

Prijava

Description

Hotel Velanera smještena je u mirnom mjestu Šišanu, 8 km od drevne Pule. Hotel nudi vanjski bazen, restoran u kojem se poslužuju domaći specijaliteti i vina, besplatni žični pristup internetu klimatiziran smještaj opremljen modernim namještajem.

Sve smještajne jedinice uređene su u jarkim bojama i nude pogled na bazen, a sadrže drvene podove i LCD TV sa satelitskim programima. Svaka jedinica obuhvaća vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem.

Gostima je na raspolaganju vrt s mediteranskim raslinjem, sunčanom terasom i opremom za roštilj. U zalogajnici gosti mogu kušati širok izbor osvježavajućih pića i laganih obroka. Hotel Valerana također ima salu za konferencije koja može ugostiti do 80 osoba. Gostima je na raspolaganju i kušaonica vina sa širokim izborom domaćih vina.

Najbliža plaža i sadržaji za paintball nalaze se na 2 km od hotela Velanera. Na udaljenosti od 8 km pružaju se mogućnosti za jahanje.

Pula je poznata po svojoj Areni, jednom od 6 očuvanih rimskih amfiteatara u svijetu. Slikovito mjesto Premantura i Park Prirode Kamenjak, najjužnije točke istarskog poluotoka, udaljene su 18 km od hotela.

Trajektna luka u Puli, koja uključuje učestale linije do brojnih otoka sjevernog Jadrana, nalazi se na 8 km. Međunarodna zračna luka u Puli smještena je 10 km od hotela Velanera.

Available Dates

Odaberite minimalno 2 datuma

Dodajte recenziju

Working Hours

Now Closed UTC + 2

Rooms Booking

The total cost above doesn't include 10% service fee.

Booking Inquiry

Age 18+
+
-
Age 6-17
+
-
Age 0-5
+
-
Ukupni trošak  €
The total cost above doesn't include 10% service fee.

Price Range

Hosted by :

Velanera Hotel
Velanera Hotel 1 Postavljen oglas

Listing Tags