Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava
Now Closed
  • Pregleda - 45

Description

Hotel Hoti je poceo sa radom 2008godine,nalazi se u porodicnom vlasnistvu porodice Hot.

Hotel Hoti se nalazi na Maloj plazi, u centru grada. sa prelijepim pogledom na stari grad Ulcinj. Nalazimo se na 200m od plaze a na 10m od strogog centra. Posjedujemo svoj privatni parking,kao i restoran u sklopu hotela koji je kapaciteta 200 mjesta. Imamo 27 apartmana,od toga 20 trokrevetni i 7 cetvorokrevetn,sto znaci posjedujemo kapacitet oko 90 lezajeva. U sklopu svakog apartmana ima: terasa,kablovska tv,klima uredjaj,frizider,mini bar,sopstveni parking,internet.

Odrzavanje apartmana svakodnevno i na zahtjev gostiju.Kuhinja preferira domacu hranu,pored toga i italijansku kuhinju kao i sva jela po narudzbi.Vazno je da naglasim da je nabavka robe svakodnevna.

Karakteristike hotela su blizina Male plaze,izuzetan pogled na more I stari grad Ulcinj. Hotel posjeduje svoj privatni parking kao I obezbedjenje istog. Karakterise ga takodje blizina strogog centra grada a takodje I mirno okruzenje Hotelskog parka koji se nalazi u sklopu hotelaa koje pruza svojim gostima potpuni uzitak u odmoru.

Otovreni smo za saradnju sa turistickim agencijama,radnim sindikatima,penzionerima kao I svim organizovanim grupama. Vrsimo prevoz do aerodroma kao I do autobuske I zeljeznicke stanice.

Radimo I sa sportskim klubovima kojima omogucavamo poseban tretman kao I obezbedjenje stadiona I sportskih terena.

Available Dates

Odaberite minimalno 2 datuma

Dodajte recenziju

Working Hours

Now Closed UTC + 2

Rooms Booking

The total cost above doesn't include 10% service fee.

Booking Inquiry

Age 18+
+
-
Age 6-17
+
-
Age 0-5
+
-
Ukupni trošak  €
The total cost above doesn't include 10% service fee.

Location / Contacts

Price Range

Hosted by :

Hotel Hoti
Hotel Hoti 1 Postavljen oglas

Listing Tags