Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Smještaj u Nacionalnom parku Sutjeska

  • Pregleda - 57

Galerija slika

Opis ponude

Dobrodošli u turističko seosko domaćinstvo “Radović” gdje Vam nudimo ugodan smještaj uz pristupačne cijene. B&B “Radović” se nalazi u Nacionalnom parku Sutjeska na Tjentištu. Trenutno na raspolaganju imamo 3/2 i 2/3 sobe, 2 kupatila, 2 kuhinje, 2 dnevna boravka, dvorište, parking.

Predivno prirodno okruženje i blizina Nacionalnog parka Sutjeska nudi mnogobrojne mogućnosti za razne vidove aktivnog odmora. Nacionalni park Sutjeska je najstariji i najveći nacionalni park u BiH koji je po svojim prirodnim vrijednostima i ljepotama biser Bosne i Hercegovine. Obuhvata područje Sutjeske sa strogim prirodnim rezervatom Perućica, dijelove planina Maglić (2386 m- najviši vrh u BiH), Volujaka, Vučeva i Zelengore.

Zahvaljujući izvanrednim prirodnim vrijednostima i njihovoj očuvanosti NP Sutjeska je od 2000. godine uvršten u II kategoriju IUCN-a (Odjel UN-a za zaštitu prirode i prirodnih dobara).

Pored usluge smještaja nudimo i usluge planinskog i turističkog vodiča (na lokalnom i engleskom jeziku), te posjete mnogobrojnim atraktivnim destinacijama u Parku. Posjetite nas i osjetite čari netaknute prirode uz smještaj u seoskom domaćinstvu.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju