Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Vaša lista želja : 0 oglasa

Prijava

Igalo, Luxury one bedroom apartment

  • Pregleda - 110

Galerija slika

Opis ponude

Luksuzni jednosoban apartman: Ovaj apartman sa jednom sobom je u savršenom položaju! To je u vrlo ugodan prostoru. On je oko 2 minute hoda do vode ispred s lijepim kafićima i barovima i neke vrlo lijepih restorana na šetalištu .

Plaža je oko 2 minute hoda. Povijesno središte starog grada nalazi se na drugu stranu i traje oko 20 minuta hoda. Najam iznajmljivanje, restorani, trgovine su sve samo nekoliko minuta. Kuća je okružena puno stabala i cvijeća. Mi vam također može pružiti dobre savjete o domaćoj hrani, ljudima, cijene i sl. To je novoizgrađena stan s jednom sobom, dnevnim boravkom (klimatizirana) i balkon s pogledom na more i grad Igalo. U istoj zgradi se nalaze mnoge trgovine i velika supermarketa.

Ona također ima sunce-drenched balcony. Je pogodan za dvije osobe ili manjim obiteljima, do 4 osobe. Besplatno parkiralište. Blizina svih sadržaja. Uživajte u dugim šetnjama večer uz more na 8 km dugu šetnju.

Valuta se koristi u Crnoj Gori je Euro. Postoje mnoge trgovine svih vrsta unutar pješačka udaljenost. Tijekom ljetnih mjeseci neki supermarketi su otvoreni 24 sata / dan. Hrana tržište je otvoren svaki dan sa svježim lokalnim proizvodima. Banke, uključujući i novčane boda također su dostupni, kao i brojni restorani, barovi, noćni klubovi, open-air kina, kazališta, kafići, muzeji, galerije i umjetničke trgovine, crkve, samostani, tri poznate tvrđave za vanjsku koncerata i drugih kulturnih događanja. Većina restorana razumno cijene i služe svježi plodovi mora, meso i povrće, sve ekološki čist i iz lokalnih područja.

Samo tri minuta hoda od apartmana na stvarne šetalištu Turistička agencija koja se specijalizirala za odmor aktivnosti kao što su ronjenje, jedrenje, pješačenje, paraglajding, brdski biciklizam (M. bicikli dostupni za najam), kite surfing, rafting na rijeci Tari i mnoge specijalističke praznici npr. fotografije, ribolov i sl. (više detalja na zahtjev). Posjeta na mjestima od interesa također mogu rezervirati – dnevni izleti Stari grad Tvrđava Kotor, Dubrovnik, Perast, Samostan Ostrog i još mnogo toga. Regionalni Ronilački klub je u Bijeloj (samo 10 min vožnje). Taxi vožnje, lokalne autobusne izlete i izleti brodom su relativno jeftin. Poznati Igalo ljecilište i zdravstveni centar (20 min hoda) je jedan od najvećih na Mediteranu. Lječilište specijalizirana u preventivne medicine i fizički, rehabilitacija, wellness, fitness i sport, masaža, lica, hidroterapiju, termalne vode, balneoterapija i blato aplikacije.

Međunarodna vozačka dozvola nije potrebna po zakonu u Crnoj Gori. Velika Britanija licenca (foto vrsta kartice) je potrebno. Udaljenosti do nekim mjestima od interesa. Kotor – 45 km, Tivat – 55 km, Cetinje – 95 km, Sveti Stefan – 60 km. Dubrovnik – 50 km. Tara Canyon (drugi najdublji kanjon na svijetu), Nacionalni park Durmitor – 4 sata.

Da bi osigurali rezervacije tražimo 30% bespovratna depozita. Avans mora biti plaćen 6 tjedana prije vašeg boravka. Uplatu možete izvršiti putem bankovnog prijenosa.

Herceg Novi nalazi se između dvije Intera. Zračne luke Dubrovnik u Hrvatskoj i Tivtu u Crnoj Gori. Dubrovnik AP je služio British Airways, direktni letovi iz Gatwicka, Croatia Airlines i Thomsonfly. Tivat AP je služio JAT. Let traje 2 sata 15 min (od Velike Britanije). Transfer od zračne luke do bilo našem stanu traje oko 45 min (ja mogao organizirati svoj transfer). Crna Gora Airlines ima veze u Podgorici AP (oko 2hr disk) iz Beograda, Frankfurtu, Düsseldorfu, Parizu, Rimu, Beču, Zürichu.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju