Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Description

Smješten na idealnoj lokaciji u borovoj šumi na olimpijskoj planini Trebević, uz popularno sarajevsko izletište Prvi šumar, Hotel Pino Nature pravi je izbor za ljubitelje relaksacije u prirodi.

U sklopu hotela gostima je na raspolaganju a la carte restoran koji služi domaća i internacionalna jela, a gosti tokom toplih dana mogu uživati na velikoj otvorenoj terasi ili se tokom hladnijih ugrijati uz kamin u pravoj planinskoj atmosferi unutrašnjosti restorana.

 

Dizajn hotela svrstava ga među najbolje hotele u Bosni i Hercegovini, a gosti mogu uživati u moderno opremljenim sobama i apartmanima, od čega posebno treba izdvojiti luksuzni apartman Rabbit koji na dvije etaže donosi istinski komfor.

Ukoliko ste ljubitelj wellnessa nakon šetnje kroz prirodu možete se osvježiti u bazenu ili spa centru, a tokom lijepih dana na raspolaganju vam je i bašta na krovnoj terasi hotela koja nudi pogled na Trebević.

Hotel je udaljen desetak minuta vožnje od centra Sarajeva i u blizini je ostataka olimpijske staze za bob i sanjkanje, vidikovca sa kojeg se pruža fantastičan pogled na Sarajevo te još jednog popularnog planinskog izletišta Brus.

 

Available Dates

Odaberite minimalno 2 datuma

Dodajte recenziju