Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Description

ETN Hotel je izgrađen u samom srcu stare jezgre grada, na mjestu nekadašnjeg hana. Hanovi su u vremenu Osmanskog carstva služili za smještaj putnika i njihovih karavana. Tako i danas ETN Hotel baštini i nastavlja tradiciju čuvene bosanske gostoprimljivosti. Već sa prozora svoje sobe možete uživati u ritmu grada i osluškivati njegov puls. Sve turističke atrakcije i brojni spomenici prošlosti su vam na dohvat ruke. Baščaršija sa Sebiljom, sa svojim malim zanatskim dućanima i čuvenim čevabdžinicama se nalazi svega tridesetak metara od hotela. Ukoliko želite obići sve ostale sarajevske znamenitosti nije vam potreban nikakav prevoz, mi se nalazimo u samom centru svih gradskih itinera.

Naš hotel je novoizgrađeni objekt koji pruža sav komfor svojim gostima. Sve prostorije su klimatizirane. Restoran i kafe-bar su na usluzi isključivo gostima hotela. Posjeduje sopstvenu garažu kao i parking na krovu. Video nadzor je instaliran u cijelom hotelu. Sigurnost i mir su zagarantovani!
ETN Hotel smješten je u obnovljenoj povijesnoj zgradi na sarajevskoj Baščaršiji, 50 metara od Gradske vijećnice. Ima kafić i klimatizirane sobe s besplatnim priključkom za internet.
Sve sobe u ETN hotelu uređene su u svijetlim nijansama bež boje i sadrže moderni namještaj. Sobe imaju drvene podove, široke prozore i radne stolove. Sve sobe imaju mini-bar i TV s kabelskim programima te kupaonice s tuš kabinom i sušilom za kosu.
Hotel poslužuje obilan švedski stol za doručak, a tijekom dana gosti u kafiću mogu pojesti lagani obrok ili popiti osvježavajuće piće.

Napominjemo našim cijenjenim gostima da Hotel radi zatvorenog tipa samo za goste i Vaše posjete .

Available Dates

Odaberite minimalno 2 datuma

Dodajte recenziju

Working Hours

Now Closed UTC + 2

Rooms Booking

The total cost above doesn't include 10% service fee.

Booking Inquiry

Age 18+
+
-
Age 6-17
+
-
Age 0-5
+
-
Ukupni trošak  €
The total cost above doesn't include 10% service fee.

Price Range

Hosted by :

ETN Hotel
ETN Hotel 1 Postavljen oglas

Listing Tags