Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Vaša lista želja : 0 oglasa

Prijava

Jahorina, Studio apartmani “Mali raj”

  • Pregleda - 115

Galerija slika

Opis ponude

Studio apartmani “Mali raj”: Novoizgrađeni studio apartmani “Mali raj” nalaze se na lokaciji između Poljica i naselja Šator. U neposrednoj blizini se nalazi ski staza “Poljice”. .
-Odlična lokacija koja će obradovati sve skijaše, koji će do objekta bez ikakvih problema da dolaze pravo sa ski staze. Dakle, dolazak kući sa skijališta kao i odlazak od kuće ka skijalištu (ski stazama) je moguć sa skijama, bez pješacenja ili potrebe za automobilom.
-Ispred kuće je obezbijeđen parking za goste studio apartmana Mali raj.
-U kući se nalaze četiri različita tipa smještaja i zajedničke prostorije kao što su kamin sala,skijašnica,trpezarija… Grijanje je centralno.

-Apartaman-studio br.1: Palniran za boravak 4-5 osoba, to je i naša preporuka. Moderno opremljen apartman u kom se nalazi francuski krevet i dva singl kreveta, opremljena kuhinja, tv/sat, interfon, wc i kupatilo. Mogućnost pomoćnog ležaja (za 5 osobu), idealan za porodice i mi ga od srca preporucujemo.

-Apartman-studio br. 2: Naša preporuka za udoban boravak 4 osobe. Francuski krevet i dva pomoćna kreveta na razvalačenje , jako udobna za spavanje.
Opremljena kuhinja, tv/sat, dva satelita – preko 100 kanala, interfon,wc i kupatilo.

-Soba 1/3 : Francuski krevet i jedan singl krevet, tv/sat, wc i kupatilo.

-Mi vam želimo udoban boravak u Malom raju koji je zaista objekat koji zaslužuje najbolje goste!

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju