Cijena : 7
Kategorija ponude : Apartman & Sobe
Sadržaj ponude : Bez dodatne ponude
Lokacija : Hadžići
Prijava : -
Odjava : -
Najjeftiniji – Privatni smještaj ( sobe i apartmani Hadžići Sarajevo )
Privatni smještaj Hadžići Sarajevo nalazi se 12 minuta vožnje od Ilidže, a 20- 25 miniuta vožnje od centra grada Sarajevo, Stoje Vam na raspolaganju 4 apartmana i 4 sobe. Posjetite nas!
Raduje nas što vas možemo pozdraviti i upoznati s ponudom smještaja u našoj obiteljskoj/porodičnoj kući. Dugogodišnja tradicija u privatnom smještaju u jednom sarajevskom prigradskom  olimpijskom gradiću Hadžići.
Porodićna  veća kuća ili mala zgrada(kako je neko oslovljava)  nalazi na atraktivnoj lokaciji udaljena od centra  grada Hadžića  250 m. Nalazimo se tek 400 metara od raskrsnice prema olimpijskim planinama Igmana i Bjelašnici.( 15 – 25 minuta vožnje). Niste daleko ni od centra Sarajeva, samo 15 – do 25 minuta vožnje ( zavisno koji dio grada). Svojim položajem u odnosu na turističke destinacije u Sarajevu i okolini, omogućiti će da vrlo brzo posjetite sve značajnije destinacije i  turistička mjesta u Kantonu sarajevo i šire… Pored toga obećavamo kvalitetan boravak u samom objektu, gdje vam je potrebno  samo nekoliko minuta hoda do glavne gradske šetnice i naljepšeg parka u Kantonu Sarajeva… U krugu od tristo  metara pronaći ćete sve što vam je potrebno za bezbrižan i ugodan odmor: trgovine, ambulanta, restorani, vjerski objekti i dr. U blizini su i razni sportski sadržaji: gradski stadion ( 50 m) Kulturno sportski rekracioni centara Hadžići, teniski tereni i mnoge druge aktivnosti… Gostima su na raspolaganju 4 apartmana i 4 sobe koje, imaju kablovsku -TV, klimu uređaj, balkon, modernom kuhinjom, centralno grijanje, bežični internet…
Privatni smještaj Hadžići Sarajevo je orijentisani smo na na višečlane porodice/obitelji
Prekrasne, udobno i moderno opremljene obiteljske/porodicne  sobe (family rooms) pružaju sve pogodnosti za nezaboravan odmor obitelji/porodici  sa djecom. Izuzetno su pogodne za obitelji/porodici  sa dvoje ili više djece. Family rooms odnosno obiteljske sobe idealan su izbor za bezbrižan boravak i smještaj obitelji. Iz svakog apartmana se pruža pogled  planinu Igman i Bjelašnicu i gradski stadion .. Za svaki objekt osigurano je parking mjesto. Boravišna taksa uključena u cijenu smještaja! Jeftin smještaj Sarajevo Ilidža Hadžići

Cijena smještaja je od 7 do 10 eura zavisno od vrste smještaja ( soba ili Apartman), broja nočenja i osoba koji borave u privatnom smještaju Hadžići Sarajevo. Za višemjesečni boravak poseban popust. Posjetite privatni smještaj Hadžići sarajevo!

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi