Cijena : 0
Kategorija ponude : Hotel
Sadržaj ponude : Bez dodatne ponude
Lokacija : Vrnjačka Banja
Klasa : 3 Zvjezdice
Prijava : -
Odjava : -
Vrnjačka banja, Hotel Kralj

Kralj“ *** garni hotel : svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga. Nalazi se u najlepšoj Banji Srbije-Vrnjačkoj Banji, na obodu parka i banjske promenade. Pored potpunog komfora hotel karakteriše udobna atmosfera malog porodičnog i veoma pažljivo opremljenog prostora.

-Ovaj luksuzno opremljeni hotel pruža mogućnost savršenog odmora i okupljanja kako poslovnog, tako i turističkog sveta i nudi sve ono što je neophodno za savršeni odmor. U foajeu hotela nalazi se salon, kapaciteta 15 osoba, gde gosti mogu, u prijatnom ambijentu, piti kafu, pročitati novine, pogledati omiljenu seriju.

-Sobe nude komfor koji podjednako odgovara potrebama savremenog poslovnog gosta kao i ostalih gostiju koje traže mir, udobnost i kvalitetnu uslugu. Kvalitet se prepoznaje u brižljivo odabranim detaljima, počev od nameštaja jedinstvene funkcionalnosti i namene, kuhinjskih elemenata, prateće tehničke opreme poput velikog LCD televizora sa kablovskim programom i Wirless internet konekcijom, sadržajnim kupatilom, tuš kabina sa masažerom a u E LUX stanu – jacuzzi i fen aparatima. Svi stanovi poseduju francuske ležajeve kao i pomoćne ležajeve, a raspoloživi su za boravak do 5 osoba. Osećaju prirodnog ambijenta doprinose komotne terase sa pogledom na Vrnjačku reku kao i balkoni sa pogledom na ulaz u Banju. Hotel raspolaže sa 2 E-LUX apartmana, 2 LUX apartmana, 3 studija, 13 dvokrevetnih soba (francuski ili odvojeni ležajevi) i jednom jednokrevetnom sobom.

-Ljubazno osoblje, osmišljeni sadržaj i nezaboravno opuštanje u našem Wellness centru i teretani je nešto što se svakako očekuje.

-Za nas je najvažnije pružiti gostu profesionalizam, stručnost i brzinu u realizaciji njihovih standardnih zahteva, a i specifičnih potreba.

-U sklopu objekta se nalazi i eskluzivni restoran sa balkonom koji omogućava gostima prijatan i kvalitetan servis jela i pića, ako i uslugu pansionske ishrane nacionalne kuhinje. Restoran je kapaciteta 50 mesta. Može se koristiti i kao kongresna sala za organizaciju seminara, promocija, savetovanja, poslovnih ručkova, edukacija, treninga, koktela, banketa i sličnih skupova do 60 učesnika. Za goste hotela iznajmljivanje sale za sastanke je besplatno. .

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
Hotelkralj
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi