Cijena : 12
Kategorija ponude : Vikendica
Lokacija : Vlašić
Prijava : 14
Odjava : 11
Vikendica D&D, Vlašić, Babanovac, najbolje i najpovoljnije iznajmljivanje apartmana ili cijele vikendice tijekom cijele godine

U sklopu centra nalazi se planinski objekat “Apartmani D&D Vlašić” uređen za iznajmljivanje i ugodan boravak, kako u zimskom periodu, tako i tijekom cijele godine.

Objekt se sastoji od dva odvojena dijela, manjeg i većeg apartmana, i namjenjen je smještaju obitelji i grupa od 2 do 12 osoba.

Manji apartman Vlašić 1 nalazi se u prizemnom dijelu i sastoji se od 1 boravišno/spavaće prostorije, niše, kupatila, predulaza i šupe/ostave za stvari. Apartman Vlašić 1 ima posebni ulaz sa sjeverozapadne strane. Opremljen je sa 2 kreveta i 1 većim rasklopivim ležajem i svim potrebnim stvarima za boravak. Predviđen je za boravak 2-4 osobe.

Veći apartman Vlašić 2 nalazi se u preostalom dijelu objekta i prostire se na 3 etaže. Na prvoj etaži nalazi se dnevni boravak, kupatilo, niša, natkrivena terasa, balkon, hodnik i šupa/ostava za stvari. Iz dnevnog boravka vode stepenice u gornji dio vikendice (kosi krov) sa dvije velike odvojene trokrevetne sobe na drugoj etaži i dugačkom spavaonom na trećoj etaži sa četri ležaja(madraci). Apartman Vlašić 2 predviđen je za boravak do 8 (max 10 po posebnim uvjetima) osoba, izuzetno praktičan za 2 obitelji.

Objekt se nalazi u neposrednoj blizini “baby lifta Vlašić” (cca 50m), a od ski lifta “Vlašić-Babanovac I i II” udaljen je cca 250-300m cestom kroz naselje. Ispred objekta prolazi cesta i na njoj postoji vlastito mjesto za parkiranje auta, a prilaz od ceste do objekta je uređen kamenim stepenicama.

U sklopu objekta Vlašić D&D nalazi se i veliki roštilj s ražnjem i pekom, kao i natkrivenom, poluzatvorenom terasom sa stolom i klupama pa je boravak van objekta ugodan i u slučaju padavina.

info telefon: 387 (30) 513-171, 387 (61) 404-253, 387 (61) 790-630

web: http://vlasic_1.tripod.com

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
vlasicdd
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi