Cijena : 0
Kategorija ponude : Apartman & Ap-Studio
Sadržaj ponude : Bez dodatne ponude
Lokacija : Tivat
TIVAT, DMM APARTMANI

Svi apartmani su moderno opremljeni i svaki od njih posjeduje sopstvenu kuhinju koja je kompletno opremljena posuđem, kupatilo i terasu! Apartmani su okruženi zelenilom, što omogućava užitak u hladovini tokom sparnih ljetnjih dana!
Apartman A-1 koji je velicine 45m2, se nalazi u prizemlju kuce i ima dvije dvokrevetne spavaće sobe. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja. Postoji mogućnost postavljanja petog pomoćnog ležaja. U jednoj od soba se nalazi toaletni sto sa ogledalom. Apartman ima kuhinju sa trpezarijom u jednoj prostoriji kao i kupatilo i terasu. Kuhinja je opremljena posuđem. U apartmani se nalazi aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu.U ponudi su uključeni posteljina i peškiri. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom i wireless internet.
Apartman A-2 se nalazi na spratu kuće i ima dvije odvojene spavaće sobe. U obije sobe se nalazi francuski ležaj. U jednoj od soba se nalazi toaletni sto sa ogledalom. Apartman ima kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom u jednoj prostoriji kao i kupatilo i terasu. U dnevnom boravku se nalazi trosjed koji se rasklapa gdje može spavati peta osoba ili se može koristiti za dnevni odmor, gledanje tv… Kuhinja je opremljena posuđem. Takođe se u kuhinji nalazi mašina za pranje posuđa. U apartmani se nalazi aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu. U kupatilu se nalazi mašina za pranje veša. U ponudi su uključeni posteljina i peškiri kao i fen. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom, dvd player i wireless internet.
Apartman A-3 je dvokrevetni studio apartman koji se nalazi u prizemlju kuće. Ima odvojeno kupatilo i terasu, a ujedno sadrzi kuhinju, trpezariju i spavacu sobu (2 kreveta + pomocni lezaj-fotelja na razvlacenje). Kuhinja je opremljena posuđem. U apartmani se nalazi aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu.U ponudi su uključeni posteljina i peškiri. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom i wireless internet.
Apartman A-4 se nalazi na spratu kuce i posjeduje dvije dvokrevetne spavace sobe. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja. Svaka spavaca soba ima svoju terasu. Takodje ovaj apartman sadrzi i kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. Kuhinja je opremljena posuđem. U kuhinji se nalaze aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu. U ponudi su uključeni posteljina i peškiri. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom i wireless internet.
Apartman A-5 se nalazi u prizemlju kuce i ima dvije dvokrevetne spavaće sobe. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja. Postoji mogućnost postavljanja petog pomoćnog ležaja. Apartman ima kuhinju sa trpezarijom u jednoj prostoriji kao i kupatilo i terasu. Kuhinja je opremljena posuđem. Takođe u kuhinji se nalazi mašina za pranje posuđa. U apartmani se nalazi aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu. U ponudi su uključeni posteljina i peškiri. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom i wireless internet.

Okolina apartmana je veoma zanimljiva, od sportskih terena,  do molova sa turistickim brodicima koji imaju bogate ponude obilazaka Boke Kotorske i sire. U krugu od oko  40-ak metara nalaze se teniski tereni, golf tereni, kosarkaski tereni, park sa setalistem, riva Donja Lastva i veliki supermarket sa sirokom ponudom proizvoda!

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi