Cijena : 7
Kategorija ponude : Apartman & Ap-Studio
Sadržaj ponude : Bez dodatne ponude
Lokacija : Sutomore
Prijava : 11h
Odjava : 9 h
Sutomore-Vila “Gajić”
U centru Sutomora kod škole “Kekec”, na samo 300 metara od glavne plaže, 6-8min. hodom po ravnom(Spičansko polje)  nalazi se Vila “Gajić”. Lokacija Vile ‚‚Gajić” je izuzetno povoljna: 250 metara od autobuske stanice, 450 metara od Železničke stanice i 37 km od Aerodroma Podgorica.

Smeštajne kapacitete Vile “Gajić” čine kompletno opremljeni apartmani (dva dvokrevetna i jedan petokrevetan) sa zasebnim kuhinjama  i pet trokrevetnih studija sa zajedničkom kuhinjom. Apartmani i studiji su klimatizovani i sadrže: televizore,Internet, rashladne uređaje za hranu i piće, terase sa garniturama za sedenje i odmaranje i zasebna kupatila.Osim toga gostima je na raspolaganju u Vili “Gajić”  i parking ispred kuće.

Više informacija o vašem boravku u Vili “Gajić” u Sutomoru možete dobiti na  tel: +381/64 1712000. Smeštaj je na raspolaganju od 1.juna do 15.. oktobra.Dođite i uverite se u kvalitet i komfor Vile “Gajić”.
DOBRO DOŠLI !

Cena po ležaju za jedno noćenje zavisi od:kategorije smeštaja(apartman ili studio),broja ležaja(dvokrevetni, trokrevetni, ili petokrevetni),sa ili bez upotrebe klime i termina(od 1.6.-15.10.2018) i iznosi ,na osnovu navedenog, od 7-12 eura po ležaju za jedno noćenje.

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
gbranko
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi