Cijena : 0
Kategorija ponude : Apartman & Sobe
Sadržaj ponude : Bez dodatne ponude
Lokacija : Foča
Prijava : -
Odjava : -
Smještaj u Nacionalnom parku Sutjeska
Dobrodošli u turističko seosko domaćinstvo “Radović” gdje Vam nudimo ugodan smještaj uz pristupačne cijene. B&B “Radović” se nalazi u Nacionalnom parku Sutjeska na Tjentištu. Trenutno na raspolaganju imamo 3/2 i 2/3 sobe, 2 kupatila, 2 kuhinje, 2 dnevna boravka, dvorište, parking.

Predivno prirodno okruženje i blizina Nacionalnog parka Sutjeska nudi mnogobrojne mogućnosti za razne vidove aktivnog odmora. Nacionalni park Sutjeska je najstariji i najveći nacionalni park u BiH koji je po svojim prirodnim vrijednostima i ljepotama biser Bosne i Hercegovine. Obuhvata područje Sutjeske sa strogim prirodnim rezervatom Perućica, dijelove planina Maglić (2386 m- najviši vrh u BiH), Volujaka, Vučeva i Zelengore.

Zahvaljujući izvanrednim prirodnim vrijednostima i njihovoj očuvanosti NP Sutjeska je od 2000. godine uvršten u II kategoriju IUCN-a (Odjel UN-a za zaštitu prirode i prirodnih dobara).

Pored usluge smještaja nudimo i usluge planinskog i turističkog vodiča (na lokalnom i engleskom jeziku), te posjete mnogobrojnim atraktivnim destinacijama u Parku. Posjetite nas i osjetite čari netaknute prirode uz smještaj u seoskom domaćinstvu.

Na upit.

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi