Cijena : 28
Kategorija ponude : Hotel
Lokacija : Jahorina
Klasa : 4 Zvjezdice
Prijava : -
Odjava : -
Olimpijski centar JAHORINA, Hotel BISTRICA

Olimpijski centar «JAHORINA», Hotel «BISTRICA» :
  Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo Jahorinu, snježnu ljepoticu, planinu koja je 1984. godine bila domaćin 14. zimskih olimpijskih igara, a koja je i danas jedan od najvećih skijaških i zimskih turističkih centara na Balkanu.

Jahorina je od Sarajeva udaljena svega 28 km, a sa glavnim gradom BiH i opštinom Pale povezuje je odličan asfaltni put koji je potpuno rekonstruisan i redovno se održava u zimskom periodu. Kad stignete na planinu dočekaće vas preko 20 kilometara uvijek odlično pripremljenih skijaških staza sa 2šestosjeda,4 ski-lifta i 3 dvosjeda koja svakog sata mogu da prevezu preko 10 000 skijaša. Ovim stazama i vertikalnim transportom gazduje Olimpijski centar Jahorina, koji će vam ponuditi mogućnost da u našim ski-rentalima u blizini staza iznajmite adekvatnu opremu za skijanje. Uz to, naši profesionalni instruktori skijanja za samo pet dana naučiće vas da potpuno uživate u čarima skijanja i drugih zimskih sportova.

U sastavu Olimpijskog centra tokom cijele godine radi hotel “ Bistrica ”, koji se nalazi na 1620 metara nadmorske visine i raspolaže sa 152 komforne sobe i 8 apartmana sa telefonom, satelitskom televizijom i prekrasnim pogledom na cijelu planinu. Hotel, koji je kategorisan sa tri zvjezdice, može se pohvaliti izvanrednom nacionalnom kuhinjom i restoranom po principu švedskog stola, kafe-barom, tv salom, salama za poslovne sastanke i održavanje seminara, te tavernom za kongrese i druge velike skupove.

U sportsko-rekreacionom dijelu, “Bistrica” raspolaže i vlastitim zatvorenim bazenom, saunom, fitnes centrom, bilijar-salom i salom za stoni tenis. U ljetnom i jesenjem periodu sportistima i sportskim klubovima “Bistrica” nudi i vlastiti travnati fudbalski teren, kao i teren za košarku, sto, uz druge pogodnosti koje pruža planinski ambijent, omogućava idealne uslove za pripreme vrhunskih sportista. Onima koji vole šoping, u “Bistrici” mogu posjetiti prodavnice skijaške odjeće i obuće, slatkiša i suvenira. Do “Bistrice” se lako dolazi, hotel ima vlastiti parking, a do prvih ski-liftova i staza potrebno vam je svega nekoliko minuta.

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
oc-jahorina
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi