Cijena : 0
Kategorija ponude : Apartman
Sadržaj ponude : Skijanje
Lokacija : Kopaonik
Prijava : -
Odjava : -
Kopaonik – CENTAR

Kopaonik-CENTAR: ,preko puta Granda,prema klubu A, apartmani u kući,svaki za po 4-6 osoba,dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom + 1 ili 2 spavaće sobe.
Svaki apartman ima zasebni ulaz, skijaške ormane, PR,EG,SATV, parking,izdajem,

Apartman- M1 je površine 45m², i ima mogućnost za smeštaj 4-6 osoba. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 manje spavaće sobe i kupatila . U jednoj spavaćoj sobi je „francuski“ ležaj a u drugoj su 2 zasebna kreveta. U dnevnom boravku se nalazi ugaoni ležaj koji može da se razvlači za potrebe spavanja za 2 osobe. Apartman ima etažno grejanje na struju, poseduje kompletan kuhinjski inventar i ima satelitsku televiziju. Postoji obezbedjen parking ispred kuće.

Apartman-M2 je površine 35m², i ima mogućnost za smeštaj 3-5 osoba. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i kupatila u prizemlju, a na spratu je spavaća soba . U spavaćoj sobi su 3 ležaja. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji može da se razvlači za potrebe spavanja za 2 osobe. Apartman ima grejanje na struju, poseduje kompletan kuhinjski inventar i ima satelitsku televiziju. Postoji obezbedjen parking ispred kuće.

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
najsistem
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi