Cijena : 0
Kategorija ponude : Restoran
Sadržaj ponude : Igraonica / Restoran / Zoo vrt
Lokacija : Sarajevo
Prijava : -
Odjava : -
Brus-Trebević, Restoran
Restoran je smješten na popularnom, istoimenom sarajevskom izletištu na Trebeviću i svojom ponudom predstavlja mjesto za cijelu porodicu. U Brusu ćete uživati u ukusnim jelima karakterističnim za domaću kuhinju, kao i internacionalnim specijalitetima.

Izgrađen od drveta u prepoznatljivom planinskom stilu restoran se idealno uklapa u okolni ambijent te je dobar izbor za posjetu u bilo koje doba dana, ali i godine, s obzirom da je Trebević jednako lijep i tokom sunčanih dana, kao i pod sniježnim pokrivačem. Tokom sunčanih dana gostima je na raspolaganju velika bašta oko objekta, kao i više povezanih ugostiteljskih objekata prekoputa restorana na području izletišta.

Jedan od specijaliteta restorana je teletina pečena ispod saća, a ako ste raspoloženi za lakši obrok domaća pura, pite ili uštipci sa kajmakom i suhim mesom su odličan izbor.

Restoran je dio rekreacionog kompleksa koji je okružen gustom borovom šumom te su vam pored gastronomske ponude na raspolaganju i brojne aktivnosti na otvorenom kako za odrasle tako i za djecu. Kompleks čine asfaltirane šetnice, umjetno jezero, više igrališta za djecu, sportski tereni, pokrivena mjesta za odmor i roštiljanje, 3 bungalova sa smještanim jedinicama, a u izgradnji je i mini zoološki park sa domaćim životinjama.

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
Brus restoran
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi