Cijena : 0
Kategorija ponude : Seoski turizam
Sadržaj ponude : Bez dodatne ponude
Lokacija : Kneževi Vinogradi
Prijava : -
Odjava : -
Baranja, Kneževi Vinogradi, Seosko imanje Jurini Dvori
Seosko imanje Jurini Dvori: Na autohtonom obiteljskom imanju “Jurini Dvori” iz 1939. godine, u samom centru Kneževih Vinograda u Baranji, nedaleko od Osijeka nudimo smještaj u više dvokrevetnih soba (osam), s mogućnošću umetanja dodatnog kreveta (trokrevetne sobe). Neke od soba imaju kategorizaciju 3 sunca, a neke 2 sunca. Svaka soba ima poseban ulaz te svoju kupaonicu. U svim sobama je plinsko grijanje. Neke sobe imaju TV prijemnik.

Kuća je adaptirana, građena 1939. godine, potpuno namještena. U prednjem velikom dvorištu s natkrivenom terasom i vanjskom zidanom peći možete se odmoriti i uživati u čistom seoskom zraku. Moguće je korištenje kuhinje s aparatima, a baranjski domaći doručak također se priprema po dogovoru. Nudimo sve domaće, što se proizvede kod nas: domaći kulen, kulenovu seku, svježi sir, domaće sokove, rakiju, likere, vina, pekmeze, džemove i proizvode zimnice.

Isto tako, osiguran je i zatvoreni parking za automobile gostiju. Udaljenost od centra i trgovine je 100 m, kao i udaljenost od kušaonice Beljskih vina i Beljskih podruma. Na našem imanju, gostima se nudi domaća rakija šljivovica i rakija od kruške te domaće vino, kao i sok od bazge i proizvodi zimnice. Za jelo se nudi domaći kulen, švargla, čvarci i kobasice. Također, gosti mogu razgledavati stare autohtone stvari koje se nalaze posvuda po imanju, kao što su stare slike, staro posuđe i slične stvari te će time dobiti osjećaj kao da su zaista u tom prošlom vremenu.

Uz uslugu noćenja, moguće je posjetiti: Kneževu kušaonicu u Kneževim Vinogradima, vinske podrume u Zmajevcu, Suzi i Kneževim Vinogradima, spomenik u Batini, etno selo Karanac, Kopački rit, dvorac obitelji Habsburg u Tikvešu, dvorac Eugena Savojskog u Bilju, grad Beli Manastir, Osijek i stari dio grada, Tvrđu.
Kad je ljeto u pitanju, u Kneževim Vinogradima postoje bazeni gdje se uvijek možete osvježiti za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
jurini dvori
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi