Cijena : 0
Kategorija ponude : Aparthotel
Sadržaj ponude : Bez dodatne ponude
Lokacija : Bar
Klasa : 4 Zvjezdice
Prijava : 14.00h
Odjava : 12.00h
Apart Hotel KALAMPER

Apart Hotel Kalamper se nalazi u gradu Baru, republici Crnoj Gori na plaži Veliki Pijesak. Područje Bara smješteno je u jugoistočnom dijelu Crne Gore, na obali Jadranskog mora.

Bar je politički, saobraćajni, kulturni, sportski i turistički centar južnojadranskog primorja. Klimu karakterišu duga topla ljeta, i blage zime sto je uslovljeno sa 270 sunčanih dana tokom godine, sto znači da kupališna sezona traje od sredine maja do sredine oktobra.

Plaža Veliki Pijesak se nalazi 10km od centra Bara prema Ulcinju u turističkom naselju Dobra Voda. Plaža je dužine 480m i lučkog je oblika, sa prosječnom širinom od 29m i kapacitetom od oko 2700 kupača, a po kvalitetu vode spada u plaže prve kategorije.

Boravkom u Apartmanima Kalamper bićete u prilici da u obližnjem istoimenom restoranu(Restoran Kalamper) koji pruža prekrasan pogled na more kao i mir i tišinu probate razne menije od ribljih specijaliteta, jela sa roštilja do autentične nacionalne kuhinje spremljene od vrhunskih majstora kulinarstva.

Gosti Apart Hotela Kalamper takodje imaju mogućnost da iznajme rent-a-car.

Zvanično sredstvo plaćanja u Crnoj Gori je (euro).

Gostujući u našim apartmanima pruža vam se prilika da posjetite znamenitosti grada Bara i Crne Gore. Apartmani su udaljeni svega 7km od drevnog Starog Bara kao i čuvene stare masline koja ima preko 2000god, dvorca Kralja Nikole 10km koji se nalazi na samom šetalistu grada kao i svega 35km od skadarskog jezera jednog od najvećih dragulja Evrope.

Sadrzaji
1-Doručak
2-Ručak
3-Večera
4-Užina
Bazen
Dječiji krevetić
Dozvoljeno pušenje
Držanje kućnih ljubimaca
Električni šporet
Fen
Frižider
Garaža
Grijanje
Gril
Klima
Kuhalo za vodu
Mikrovalna
Parking
Pegla
Peškiri
Pomocni ležaj
Pristup invalidskim kolicima
Privatni ulaz
Sef
Terasa
TV
Veš mašina
Wi-Fi
Ocjene
There are no reviews yet, why not be the first?
Ocijenite ponudu
Čistoća: Hrana: Lokacija: Sadržaji: Usluga:

Komentariši

Povezani oglasi