Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava
Now Closed
  • Pregleda - 80

Description

Kralj“ *** garni hotel : svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga. Nalazi se u najlepšoj Banji Srbije-Vrnjačkoj Banji, na obodu parka i banjske promenade. Pored potpunog komfora hotel karakteriše udobna atmosfera malog porodičnog i veoma pažljivo opremljenog prostora.

-Ovaj luksuzno opremljeni hotel pruža mogućnost savršenog odmora i okupljanja kako poslovnog, tako i turističkog sveta i nudi sve ono što je neophodno za savršeni odmor. U foajeu hotela nalazi se salon, kapaciteta 15 osoba, gde gosti mogu, u prijatnom ambijentu, piti kafu, pročitati novine, pogledati omiljenu seriju.

-Sobe nude komfor koji podjednako odgovara potrebama savremenog poslovnog gosta kao i ostalih gostiju koje traže mir, udobnost i kvalitetnu uslugu. Kvalitet se prepoznaje u brižljivo odabranim detaljima, počev od nameštaja jedinstvene funkcionalnosti i namene, kuhinjskih elemenata, prateće tehničke opreme poput velikog LCD televizora sa kablovskim programom i Wirless internet konekcijom, sadržajnim kupatilom, tuš kabina sa masažerom a u E LUX stanu – jacuzzi i fen aparatima. Svi stanovi poseduju francuske ležajeve kao i pomoćne ležajeve, a raspoloživi su za boravak do 5 osoba. Osećaju prirodnog ambijenta doprinose komotne terase sa pogledom na Vrnjačku reku kao i balkoni sa pogledom na ulaz u Banju. Hotel raspolaže sa 2 E-LUX apartmana, 2 LUX apartmana, 3 studija, 13 dvokrevetnih soba (francuski ili odvojeni ležajevi) i jednom jednokrevetnom sobom.

-Ljubazno osoblje, osmišljeni sadržaj i nezaboravno opuštanje u našem Wellness centru i teretani je nešto što se svakako očekuje.

-Za nas je najvažnije pružiti gostu profesionalizam, stručnost i brzinu u realizaciji njihovih standardnih zahteva, a i specifičnih potreba.

-U sklopu objekta se nalazi i eskluzivni restoran sa balkonom koji omogućava gostima prijatan i kvalitetan servis jela i pića, ako i uslugu pansionske ishrane nacionalne kuhinje. Restoran je kapaciteta 50 mesta. Može se koristiti i kao kongresna sala za organizaciju seminara, promocija, savetovanja, poslovnih ručkova, edukacija, treninga, koktela, banketa i sličnih skupova do 60 učesnika. Za goste hotela iznajmljivanje sale za sastanke je besplatno. .

Available Dates

Odaberite minimalno 2 datuma

Dodajte recenziju

Working Hours

Now Closed UTC + 2

Rooms Booking

The total cost above doesn't include 10% service fee.

Booking Inquiry

Age 18+
+
-
Age 6-17
+
-
Age 0-5
+
-
Ukupni trošak  €
The total cost above doesn't include 10% service fee.

Location / Contacts

Price Range

Hosted by :

Hotelkralj
Hotelkralj 1 Postavljen oglas