Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Vikendica D&D, Vlašić, Babanovac, najbolje i najpovoljnije iznajmljivanje apartmana ili cijele vikendice tijekom cijele godine

  • Pregleda - 130

Galerija slika

Opis ponude

U sklopu centra nalazi se planinski objekat “Apartmani D&D Vlašić” uređen za iznajmljivanje i ugodan boravak, kako u zimskom periodu, tako i tijekom cijele godine.

Objekt se sastoji od dva odvojena dijela, manjeg i većeg apartmana, i namjenjen je smještaju obitelji i grupa od 2 do 12 osoba.

Manji apartman Vlašić 1 nalazi se u prizemnom dijelu i sastoji se od 1 boravišno/spavaće prostorije, niše, kupatila, predulaza i šupe/ostave za stvari. Apartman Vlašić 1 ima posebni ulaz sa sjeverozapadne strane. Opremljen je sa 2 kreveta i 1 većim rasklopivim ležajem i svim potrebnim stvarima za boravak. Predviđen je za boravak 2-4 osobe.

Veći apartman Vlašić 2 nalazi se u preostalom dijelu objekta i prostire se na 3 etaže. Na prvoj etaži nalazi se dnevni boravak, kupatilo, niša, natkrivena terasa, balkon, hodnik i šupa/ostava za stvari. Iz dnevnog boravka vode stepenice u gornji dio vikendice (kosi krov) sa dvije velike odvojene trokrevetne sobe na drugoj etaži i dugačkom spavaonom na trećoj etaži sa četri ležaja(madraci). Apartman Vlašić 2 predviđen je za boravak do 8 (max 10 po posebnim uvjetima) osoba, izuzetno praktičan za 2 obitelji.

Objekt se nalazi u neposrednoj blizini “baby lifta Vlašić” (cca 50m), a od ski lifta “Vlašić-Babanovac I i II” udaljen je cca 250-300m cestom kroz naselje. Ispred objekta prolazi cesta i na njoj postoji vlastito mjesto za parkiranje auta, a prilaz od ceste do objekta je uređen kamenim stepenicama.

U sklopu objekta Vlašić D&D nalazi se i veliki roštilj s ražnjem i pekom, kao i natkrivenom, poluzatvorenom terasom sa stolom i klupama pa je boravak van objekta ugodan i u slučaju padavina.

info telefon: 387 (30) 513-171, 387 (61) 404-253, 387 (61) 790-630

web: http://vlasic_1.tripod.com

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju