Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

TIVAT, DMM APARTMANI

  • Pregleda - 50

Galerija slika

Opis ponude

Svi apartmani su moderno opremljeni i svaki od njih posjeduje sopstvenu kuhinju koja je kompletno opremljena posuđem, kupatilo i terasu! Apartmani su okruženi zelenilom, što omogućava užitak u hladovini tokom sparnih ljetnjih dana!
Apartman A-1 koji je velicine 45m2, se nalazi u prizemlju kuce i ima dvije dvokrevetne spavaće sobe. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja. Postoji mogućnost postavljanja petog pomoćnog ležaja. U jednoj od soba se nalazi toaletni sto sa ogledalom. Apartman ima kuhinju sa trpezarijom u jednoj prostoriji kao i kupatilo i terasu. Kuhinja je opremljena posuđem. U apartmani se nalazi aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu.U ponudi su uključeni posteljina i peškiri. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom i wireless internet.
Apartman A-2 se nalazi na spratu kuće i ima dvije odvojene spavaće sobe. U obije sobe se nalazi francuski ležaj. U jednoj od soba se nalazi toaletni sto sa ogledalom. Apartman ima kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom u jednoj prostoriji kao i kupatilo i terasu. U dnevnom boravku se nalazi trosjed koji se rasklapa gdje može spavati peta osoba ili se može koristiti za dnevni odmor, gledanje tv… Kuhinja je opremljena posuđem. Takođe se u kuhinji nalazi mašina za pranje posuđa. U apartmani se nalazi aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu. U kupatilu se nalazi mašina za pranje veša. U ponudi su uključeni posteljina i peškiri kao i fen. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom, dvd player i wireless internet.
Apartman A-3 je dvokrevetni studio apartman koji se nalazi u prizemlju kuće. Ima odvojeno kupatilo i terasu, a ujedno sadrzi kuhinju, trpezariju i spavacu sobu (2 kreveta + pomocni lezaj-fotelja na razvlacenje). Kuhinja je opremljena posuđem. U apartmani se nalazi aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu.U ponudi su uključeni posteljina i peškiri. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom i wireless internet.
Apartman A-4 se nalazi na spratu kuce i posjeduje dvije dvokrevetne spavace sobe. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja. Svaka spavaca soba ima svoju terasu. Takodje ovaj apartman sadrzi i kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. Kuhinja je opremljena posuđem. U kuhinji se nalaze aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu. U ponudi su uključeni posteljina i peškiri. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom i wireless internet.
Apartman A-5 se nalazi u prizemlju kuce i ima dvije dvokrevetne spavaće sobe. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja. Postoji mogućnost postavljanja petog pomoćnog ležaja. Apartman ima kuhinju sa trpezarijom u jednoj prostoriji kao i kupatilo i terasu. Kuhinja je opremljena posuđem. Takođe u kuhinji se nalazi mašina za pranje posuđa. U apartmani se nalazi aparat za filter kafu kao i kuvalo za vodu. U ponudi su uključeni posteljina i peškiri. Apartman je klimatizovan i ima tv sa kablovskom i wireless internet.

Okolina apartmana je veoma zanimljiva, od sportskih terena,  do molova sa turistickim brodicima koji imaju bogate ponude obilazaka Boke Kotorske i sire. U krugu od oko  40-ak metara nalaze se teniski tereni, golf tereni, kosarkaski tereni, park sa setalistem, riva Donja Lastva i veliki supermarket sa sirokom ponudom proizvoda!

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju