Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Sutomore, Stanovi kod pošte u Sutomoru

  • Pregleda - 85

Galerija slika

Opis ponude

Stanovi kod pošte u Sutomoru:
Nalazi se u opštini Bar, 8km udaljeno. Od Podgorice se stiže za 40 minuta vožnje, a udaljeno je 45km. Do Budve se stiže za 30 minuta vožnje a udaljena je 30km. Do Tivatskog aerodroma ga deli 51km puta koji se može preći za sat vremena, a do Podgoričkog u Golubovcima 37km odnosno oko 30 minuta vožnje.

U Sutomoru se nalazi železnička stanica na pruzi Beograd-Bar i na njoj staju svi vozovi. Takođe postoji i autobuska stanica koja je obavezno svratište svih autobuskoh linija koje iz regiona saobraćaju sa crnogorskim primorjem.
Mesto ima veliku plazu, skoro 2km dugačku uz koju se pruža prelepo šetalište sa velikim brojem restorana, kafića i kafe-klubova, na za noćni život su zadužene i dve-tri diskoteke koje rade do jutarnjih časova. Pored glavne plaže u Sutomoru se nalaze jos 2 veće uređenje, Maljevik i Štrbina i 2 manje – divlje plaže, Tunelska i Mali Maljevik.

Železničko naselje:
Nalazi se u Ulici Vuka Karadžića preko puta pošte i doma zdravlja na nekih stotinak metara od početka sutomorske glavne plaže i šetališta. Od železničke stanice je udaljeno oko 800m a od autobuske oko 500m.

U naselju se nalaze dve četvorospratne zgrade sa po jednim ulazom, I1 i I2, jedna petospratna zgrada sa dva ulaza Hi i H2 i jedna sedmospratna sa 3 ulaza G1, G2 i G3.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju