Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava
Now Closed
  • Pregleda - 147

Galerija slika

Opis ponude

Nudimo usluge, polupansiona i punog pansiona,  kao i usluge raftinga, planinarenja, obilaska jezera u NP “Sutjeska” i okolini.

Takođe u ponudi imamo i komplentirane aranžmane koji obuhvataju i objedinjuju sve ove usluge zajedno.

U prirodi sve funkcioniše po savršeno usklađenom redu i zakonima. Čovjek je taj koji remeti i unosi haos. Priroda zna najbolje i svakodnevno nam sugeriše i nudi samo odabrano za nas. Moderan čovjek najčešće je ne čuje i sa sve manje dostojanstva, lagano se udaljava od nje.
Mi smo ipak bili (opet, po prirodi ;-)) dovoljno radoznali u namjeri da čujemo poruku. Vođeni njenim zovom, pratili smo je, a ona nas je dovela dovde…
Za podizanje male Encijan oaze, izabrala je savršeno mjesto. Mjesto gdje se čak i, inače vesela i bučna planinska ljepotica Tara, lagano smiruje i usporava, ne remeteći tako mir koji je na ovom mjestu –  imperativ.

Materijal kojim smo gradili naše utočište, takođe ne ometa razmjenu energije u oba smjera. Ima li potrebe naglašavati da je isključivo prirodan? Kao i da je sve arhitektonski savršeno integrisano u okolinu, da zajedno sa njom gradi jednu novu ambijentalnu cjelinu.

Nekako spontano, počela je ta naša turistička priča. Prvobitno je to bilo naše mjesto za bijeg od stresne svakodnevice. Vremenom je sve dobilo na obimu, a samim tim i na ozbiljnosti.
Neke, danas pomalo zaboravljene vrijednosti, temelji su na kojima smo izgradili dobru reputaciju, i principi kojima se vodimo i dan danas. Da smo napravili dobar izbor, i da smo mi negdje “solidni” organizatori, govori činjenica da iz godine u godinu, raste broj vas koji ste prepoznali tu našu ideju.

A, mi smo vama širom otvorili vrata i onako domaćinski, raširili ruke…

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju