Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Poljica kod Trogira, Apartmani Šaneta

  • Pregleda - 48

Galerija slika

Opis ponude

Apartmani Šaneta: 

Mi smo mlada obitelj i novi smo u turističkom svijetu. Imamo 5 apartmana i 1 studio. Sve ukupno možemo udobno smjestiti od 25 do 30 osoba. Počeli smo sa radom prije 5 sezone i trudimo se da damo sve od sebe kako bi ugodili našim gostima, kako onima koji nas posjećuju po prvi put tako i onima koji nam se vračaju opet i opet. Lako je zaljubiti se u ovo prekrasno i mirno mjesto. Poljica leže u prelijepoj i romantičnoj Marinskoj vali kaoja je pravi izvor inspiracije.

Posjedujemo prekrasan vrt koji je raj za oči i dušu u ljetnim toplim večerima. Razno cvijeće, voćke i ljekovito mediteransko bilje se izmjenjuju i pružaju čarobne mirise svako u svoje vrijeme. U našem vrtu djeca su sigurna od prometa i mogu se bezbrižno ljuljati u visećoj ležaljci ili spuštati niz naš tobogan.
U našem vrtu se nalazi i roštilj kojeg naši gosti slobodno mogu koristiti. Vani se takođe nalazi i naš vanjski tuš sa toplom vodom koju sunce zagrijava.

Moj muž i ja uživamo u pripremanju domaćih specijaliteta i delicija bilo da se priprema riba ili meso. Kao dobrodošlicu naše goste ponudimo sa specijalnim, tradicionalnim, pomalo zaboravljenim likerom koji je karakterističan za ovaj dio Dalmacije. Pripremamo ga sami od iznimno vrijednih sastojakai iznimno smo ponosni na njega, naš Rožoljo Trapuleto.

Rado ćemo vam pomoći i dati vam detaljne informacije o svemu što vas u Hrvatskoj interesira. Takođe možemo za vas organizirati jednodnevne izlete brodom, te obilaske grada Trogira sa profesionalnim vodičem.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju