Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Galerija slika

Opis ponude

Apartments Marina: se nalaze u modernoj, novoizgradenoj kamenoj kući klasičnog mediteranskog stila. Idealno je smještena u centru Orebića, a samo 300 metara od prekrasne duge pješčane plaže. Svi sadržaji su u blizini, market i restorani, pošta, banka, apoteka…

Apartmani su kompletno namješteni i opremljeni za udoban život za 2 do 4 osobe. Preporučeno za parove i male obitelji (roditelji s do dvoje dijece).
Apartman ima vlastiti privatni ulaz i sastoji se od jedne dvokrevetne sobe, male kuhinje u dnevnom boravku, kupaonice, hodnika i velikog dnevnog boravka u kojem je sofa koja može posluziti kao ležaj za dvoje. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu ili balkon.
Prekrasan zajednički vrt je opremljen sa stolom i stlicama za 6 osoba, suncobranom i zajednickim roštiljem, gdje možete uživati u opuštanju i sklapanju prijateljstva u podnozju prelijepog brda sveti Illija. Orebić je bio važan pomorski centar koji je dobio ime po obitelji kapetana Orebića.

To je izvrsno mjesto za vaš boravak – veličanstvene prirode, more bogato svim vrstama ribe, tako da je vrlo moguće da ćete vidjeti delfine. Zbog svog zemljopisnog položaja, Orebić je među omiljenim surferskim mjestima koji je idealan i za one koji uživaju u jedrenju i ronjenju.
Na brdu iznad Orebića nalazi se Franjevački samostan (iz 1470 AD) koji dominira krajolikom i u kojem je muzej. Ovaj apartman je pravo mjesto za boravak, ako ste na godišnjem odmoru sa svojom obitelji, jer je na mirnom mjestu, omogućujući vam da uživate u netaknutoj prirodi Pelješca, jedriti na otok Korčulu ili posjetiti jedan od najpoznatijih Hrvatskih znamenitosti – Dubrovnik koji je u blizini.
Od poluotoka Pelješca možete posjetiti Nacionalni park Mljet, zato rezervirajte vaš boravak u ovim apartmanima i pripremit se biti očarani prekrasnom Jadranskom obalom.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju