Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Vaša lista želja : 0 oglasa

Prijava

Description

Hotel „Opal Home“, novi dragulj u hotelijerstvu, smješten je u strogom centru Sarajeva i čini bogatijom hotelsku ponudu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Smješten je u veoma mirnom dijelu grada, koji odiše prošlim vremenima, spojem Istočne i Zapadne kulture, u neposrednoj blizini muzeja „Despića kuća“. 50- ak metara od hotela nalazi se poznati hotel „Europa“.

Hotel „Opal Home“ dio je „Opal“ grupe iz Bihaća i idealan je za poslovne turiste, ali i za sve one koji žele da otkriju tajne i ljepote Sarajeva. Zbog svoje izvanredne lokacije, hotel luksuznog dizajna enterijera, idealan je izbor za sve vrste sastanaka i događaja. Posebnu prednost hotelu i apartmanima daje blizina Baščaršije, srca Sarajeva, što gostima pruža mogućnost posjete, smještaja i obilaska kulturno i historijski važnih građevina na dohvat ruke, bez korištenja prevoznih sredstava. Visok nivo usluge i profesionalnost osoblja omogućit će da Vaš boravak u našem hotelu „Opal Home“,  kao i svaka organizacija poslovnih i privatnih događaja bude poseban doživljaj.

Ritam Sarajeva je lagan i opuštajući, što možete osjetiti samim dolaskom u naš hotel „Opal Home“. U skladu s našom vizijom gostima pružamo osjećaj doma, osiguravajući im ugodno i bezbrižno okruženje, stavljajući njihove želje i potrebe na prvo mjesto. Objedinili smo visoki standard i udobnost, profesionalnost i ljubaznost, te želimo da naš hotel „Opal Home“ bude mjesto koje ćete osjećati kao „drugi dom“.

Smještaj u mirnom okruženju grada Sarajeva garantuje kvalitetan odmor, koji je svima potreban, kako bi bili spremni za nove izazove i svakodnevne obaveze. Stoga su komforno i luksuzno uređene sobe  našega hotela opremljeni u skladu s najnovijim trendovima. Imate mogućnost odabrati smještaj koji najbolje odgovara Vašim željama i potrebama, smještaj u kojem ćete se osjećati sigurno i komforno.

Neka hotel „Opal Home“ bude Vaše mjesto poslovnih uspjeha i susreta, ugodnih druženja i svečanih trenutaka, mjesto opuštanja, ali i idealna baza ukoliko ste se došli odmoriti ili istražiti historijske znamenitosti Sarajeva. Nakon napornog dana opustite tijelo i duh u wellness centru, prepustite se bogatim gastronomskim doživljajima u obližnjem restoranu „Preferito“.

Available Dates

Odaberite minimalno 2 datuma

Dodajte recenziju

Working Hours

Now Closed UTC + 2

Rooms Booking

The total cost above doesn't include 10% service fee.

Booking Inquiry

Age 18+
+
-
Age 6-17
+
-
Age 0-5
+
-
Ukupni trošak  €
The total cost above doesn't include 10% service fee.

Price Range

Hosted by :

Opal Home Sarajevo
Opal Home Sarajevo 1 Postavljen oglas