Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Novigrad, Apartmani Villa-Tina

  • Pregleda - 93

Galerija slika

Opis ponude

Rezidencija Villa Tina: je smještena u mirnom, novo izgrađenom predjelu grada Novigrada, izvan gradske gužve i ubrzanog načina života, okružena prirodom i čistim zrakom, te iz tih razloga svim svojim gostima pružit ce ugodan inadasve miran odmor.

Osim uživanja i opuštanja u prirodi Villa-Tina svojim gostima pruža imnoštvo drugih zanimacija; u dvorištu se nalazi bazen veličine 10mx5m u kojem se gosti mogu osvježiti i zaplivati, dubina bazena je od 1 m pa sve do 1.7 m tako da i djeca starije dobi mogu koristiti bazen, a kada vam je dosta kupanja opustite se na ležaljkama i uživajte u suncu ili zaigrajte stolni tenis.

Za one koji ne žele provoditi puno vremena na suncu naći će mjesto odmora u hladu ispod krošnji stabala trešnje ili pod natkrivenim djelom koji se također nalazi u blizini bazena.

U dvorištu se nalazi kamin i veliki stol za 10 osoba pa kad dođe vrijeme za objed nudi se i mogućnost da objedujete na otvorenom, uz mirnu i opuštenu atmosferu.

A za naše najmlađe goste, za obitelji sa djecom, također u dvorištu Villa-Tine,na mjestu zaklonjenom od sunca nalazi se i dječji kutak, sa toboganom, ljuljačkom i trampolinom u kojem će vaša djeca itekako uživati i zabaviti se.

Za vas koji volite rekreacijski odmor, Villa-Tina ima na raspolaganju i bicikle za starije i mlađe osobe, pomoću kojih možete razledati grad uz vožnju ili jednostavno provozati se do plaže.

Naravno za one koji traže nešto više, u krugu od nekoliko km velika je ponuda sportskih sadržaja od windsurfinga, kajaka, skutera na vodu pa sve do teniskih, nogometnih, košarkaških, paintball i beachwolley terena, golfa i jahanja, pa stoga ne sumnjamo da će svatko naći nešto za sebe.

Rezidencija Villa-Tina u vlasništvu je obitelji Jurić koja se već više od 15 godina bavi turizmom, uvjerite se osobno iz kojeg se razloga naši gosti nama vraćaju i vraćaju i vraćaju….;)

Pretvorite i vi vaš odmor iz snova u stvarnost, jer to je od sada i moguće…….

VILLA-TINA odmor snova postat će stvarnost!

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju