Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Description

Motel Deny : Lokacija Motel „Deny“ se nalazi u samom centru grada Mostara, 50 metara udaljenosti od vječitog simbola, čuvenog Starog mosta i Starog grada. Stari gad je mjesto koje obiluje kulturno – historijskim spomenicima, muzejima, restoranima te suvenirnicama tradicionalnog ručnog rada.
-Usluga B&B: Usluga koju nudi motel „Deny“ je noćenje s doručkom (parking i WLAN besplatno). Po dolasku dočekat će Vas ljubazno osoblje, koje će olakšati i upotpuniti Vaš boravak u Mostaru. Parking koji posjeduje motel je pod video nadzorom.
-Opis soba: Sobe u motelu „Deny“ su moderno uređene i opremljene savremenom tehnologijom – kablovskom TV, klima uređajem, DVD, bežična internet konkcija (besplatna za goste)…
-Sobe imaju privatno kupatilo s tušem i balkon. Pogled na Stari grad Pogled s balkona na Stari grad i mini verziju Starog mosta, Krivu ćupriju, naše goste ne ostavlja ravnodušnim. Samo jedan pogled s balkona motela „Deny“ uz omamljivi miris tradicionalne bosanske kahve odvest će Vas u 16. stoljeće, doba Otomanske vladavine.
-Restoran Restoran u prizemlju je otvoren samo za goste motela, tu imate priliku degustirati najpoznatija hercegovačka vina, Blatinu (crno) i Žilavku (bijelo), kao i tradicionalnu bosansku kahvu.

-Ostale usluge:
• Pranje/sušenje/peglanje rublja,
• Rent-a-Car;
• Taxi;
• Izleti i obilasci atraktivnih destinacija (vodopadi Kravice, Međugorje, Blagaj…) uz pratnju turističkog vodića;
• Dolazak na autobuske stanice i aerodrome po goste; Prevoz sa i do željenih destinacija…

Radno vrijeme: 7:30 – 22:30

Available Dates

Odaberite minimalno 2 datuma

Dodajte recenziju

Working Hours

Now Closed UTC + 2

Rooms Booking

The total cost above doesn't include 10% service fee.

Booking Inquiry

Age 18+
+
-
Age 6-17
+
-
Age 0-5
+
-
Ukupni trošak  €
The total cost above doesn't include 10% service fee.

Price Range

Hosted by :

Motel Deny
Motel Deny 1 Postavljen oglas

Listing Tags