Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Lopar, Apartmani “Mijatović”

  • Pregleda - 63

Galerija slika

Opis ponude

Apartmani “Mijatović”: Naša kuća je sa 3 jednosobna apartmana apartman 1 nalazi se u prizemlju, te apartman 2 i 3 na katu nalazi se 550m od centra Lopara, San Marina, odnosno poznate 1500 m duge pješcane Rajske plaže.Dovoljno daleko da Vas ne bi smetala buka iz kafića na plaži tijekom noći, a opet toliko blizu plaži, da ste za 10 min pješice već u moru. Obzirom na blizinu svih sadržaja. Vaš automobil može za vrijeme Vašeg odmora mirovati na sigurnom kućnom parkiralištu.

U krugu od 100-500m nalaze se restorani, tgovina, sportski centar, pošta, banka, ambulanta, agencije za razne izlete i još pregršt sadržaja koje nudi divno i mirno mjesto Lopar.Želimo vam sretan dolazak i da se sami uvjerite u sve opisano.

Apartman 1 (2+1) nalazi se u prizemlju ima veliku terasu na kojoj su vrata da malo dijete ne može da izađe ako se igra samo. U apartmanu je spavaća soba sa 2 ležaja bračni krevet. Apartman ima wc sa tuš kabinom, te posjeduje i klima uređaj. Dnevni boravak ima pomoćni ležaj za 1 veće dijete ili možda eventualno dvoje manje djece. U apartmanu se nalazi kuhinja sa svim što je potrebno za skuhati, a također u istom se nalazi i mašina za pranje posuđa i satelitsku TV. Apartman ima 40m2.

Apartman 2 (2+1) nalazi se na katu ima isto veliku terasu jako prostranu Apartman je za dvije osobe i jedno dijete. Ima spavaću sobu sa bračnim krevetom i ormarom za robu. Apartman ima kupaonu sa tuš kabinom. Dnevni boravak i kuhinja su u jednoj prostoriji u kojoj se nalazi kuhinja SAT-TV i pomoćni ležaj. Apartman ima 40m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na krasnu poveću terasu sa koje se vidi malo mora i krasno Loparsko polje.

Apartman 3 (2+1) nalazi se na katu ima isto veliku terasu jako prostranu za. Apartman je za dvije osobe i jedno dijete. Ima spavaću sobu sa bračnim krevetom i ormarom za robu. . Apartman ima kupaonu sa tuš kabinom. Dnevni boravak i kuhinja su u jednoj prostoriji u kojoj se nalazi kuhinja SAT-TV i pomoćni ležaj. Apartman ima 40m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na krasnu poveću terasu sa koje se vidi malo mora i krasno Loparsko polje.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju