Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

KUKLJICA , APARTMANI “TOMISLAV” otok Ugljan

  • Pregleda - 45

Galerija slika

Opis ponude

Apartmani «Tomislav» smješteni su na južnom dijelu mjesta Kukljice u blizini plaže Velika Sabuša. Plaža je plitka, čista i pjeskovita te okružena borovom šumom gdje možete boraviti u hladu. Zaista je idealna za djecu i odrasle. Pristup plaži omogućen je samo pješacima te je od apartmana udaljena cca 10 minuta pješice.
-Plaža se nalazi s druge strane otoka i mi smo najbliži toj plaži. U blizini se nalaze još mnoge plaže (obične i FKK) koje su dostupne pješice ili automobilom.
-Kuća je okružena vrtom, terasom sa stolovima koji se nalaze u hladovini. Kuća nije direktno na cesti pa se i djeca mogu neometano igrati oko kuće. U dvorištu je roštilj koji je na raspolaganju gostima uz pomoć domaćina, te parkiralište za vaš automobil.
-Apartmani su cetverokrevetni, 50 m2 s dvije sobe, kupatilom, kuhinjom, blagavaonicom i balkonom. U potpunosti su namješteni i imaju TV/Sat / Klime, besplatni WI-FI internet.
– Od centra mjesta i mora smo udaljeni 200 metara. U centru se nalaze dućani, tržnica, pošta, restorani, barovi, disco. Takodjer u centru mjesta se smjestilo turističko naselje Zelena Punta s bogatom sportskom i gastro ponudom. Zelena Punta pruža veliku športsku ponudu: tenis, stolni tenis, mini golf, košarka, rukomet, beach volley, nogomet, pikado, boće, biljar, jogging, iznajmljivanje čamaca.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju