Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Kopaonik – CENTAR

  • Pregleda - 120

Galerija slika

Opis ponude

Kopaonik-CENTAR: ,preko puta Granda,prema klubu A, apartmani u kući,svaki za po 4-6 osoba,dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom + 1 ili 2 spavaće sobe.
Svaki apartman ima zasebni ulaz, skijaške ormane, PR,EG,SATV, parking,izdajem,

Apartman- M1 je površine 45m², i ima mogućnost za smeštaj 4-6 osoba. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 manje spavaće sobe i kupatila . U jednoj spavaćoj sobi je „francuski“ ležaj a u drugoj su 2 zasebna kreveta. U dnevnom boravku se nalazi ugaoni ležaj koji može da se razvlači za potrebe spavanja za 2 osobe. Apartman ima etažno grejanje na struju, poseduje kompletan kuhinjski inventar i ima satelitsku televiziju. Postoji obezbedjen parking ispred kuće.

Apartman-M2 je površine 35m², i ima mogućnost za smeštaj 3-5 osoba. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i kupatila u prizemlju, a na spratu je spavaća soba . U spavaćoj sobi su 3 ležaja. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji može da se razvlači za potrebe spavanja za 2 osobe. Apartman ima grejanje na struju, poseduje kompletan kuhinjski inventar i ima satelitsku televiziju. Postoji obezbedjen parking ispred kuće.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju