Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava
  • Pregleda - 59

Description

Hotel Splendido

The Bay of KotorHotel “Splendido” predstavlja uređeni kompleks adaptirane stare palate na samoj obali mora, i prostranog spoljnog dijela u autentičnom primorskom ambijentu na zapadnoj obali Bokokotorskog zaliva, na idealnoj lokaciji u podnožju brda, između lokalnog puta i mora, na ulazu u gradić Prčanj.

Hotel SplendidoNaselje Prčanj se prvi put spominje još u 13. vijeku i zavičaj je čuvenih bokeških pomoraca koji su ga proslavili u 17. i 18. vijeku, ali i kao veoma cjenjena vazdušna banja, u kojoj se sudaraju blaga mediteranska i planinska klima. Prčanj je zaštićan kao prirodno i kulturno istorijsko nasleđe u neposrednoj blizini Kotora a UNESCO ga je uvrstio u listu Svjetskog kulturnog naslijeđa.

  • Ukupni kapacitet hotela je 73+30 kreveta u 43 smještajna prostora: 3 apartmana, 40 dvokrevetnih soba, od kojih su 15 sa odvojenim krevetima (twin bed) i 25 sa francuskom ležajem (double bed). Neke sobe posjeduju i treći, pomoćni ležaj za djecu, kao i krevetac.
  • Sve sobe su opremljene savremenim telefonskim aparatima i PC računarima sa širokopojasnim pristupom internetu (2Mb/s).
  • Javni dio hotela čine italijanski restoran ”Tramontana” sa 84 mjesta, a restoranska terasa istog kapaciteta, bar, svječana sala sa 40 mjesta, kao i sala za sastanke.
  • Na samoj obali nalaze se dvije plaže (jedna pješčana i jedna popločana), marina za jahte, spoljni bazen sa morskom vodom i spoljni bar.

Do hotela se moze doci i brodom pošto u sklopu hotelskog kompleksa postoji pristanište sa vezovima za jahte (opremljeno sa vodom i strujom)

U okviru hotelskog kompleksa nalazi se i salon za masažu, pedikir,manikir, kozmetičar, kao i služba za rentiranje bicikala, skutera, DVD klub. Moguće je i iznajmljivanje malih čamaca. Hotel ima i sopstveni pokriveni parking sa 24/7 zaštitom automobila.

Available Dates

Odaberite minimalno 2 datuma

Dodajte recenziju

Working Hours

Now Closed UTC + 2

Rooms Booking

The total cost above doesn't include 10% service fee.

Booking Inquiry

Age 18+
+
-
Age 6-17
+
-
Age 0-5
+
-
Ukupni trošak  €
The total cost above doesn't include 10% service fee.

Price Range

Hosted by :

Hotel Splendido
Hotel Splendido 1 Postavljen oglas

Listing Tags