Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Galerija slika

Opis ponude

STUDIO JELIC : ima u ponudi pet studio apartmana (14-16m2), od kojih su četiri smještena u potkrovlju, a jedan u prizemlju kuće (budžet smještaj).

-Svih pet studija su klimatizovani, sa svojim kupatilom, imaju TV, DVD (filmovi obezbjeđeni), fen za kosu, bežični Internet.

-Dva studija imaju balkone sa pogledom na more (No3 i No4), jedan ima balkon sa djelimičnim pogledom na more (No1), a jedan je bez balkona (ima veliki prozor – No2).

-Budžet smještaj ima terasu koja se nalazi u dvorištu iza kuće. Četiri studija imaju mini-kuhinje (No1, No2, No3 i budžet studio), a jedan (No4) ima samo frižider i “kettle” (čajnik).

-Trokrevetni studio apartman (30m2), je nov u našoj ponudi, opremljen krajem 2011. godine. Smješten je u prizemlju kuće i ima terasu sa pogledom na more. Apartman je klimatizovan, sa kompletno opremljenom kuhinjom (frižider/zamrzivač, toster, čajnik – “kettle”), svojim kupatilom (veš mašina, fen za kosu)TV, DVD (filmovi obezbjeđeni), knjige, bežični Internet.

S obzirom da nema stepenica apartman je pogodan za osobe sa ograničenom pokretljivošću. Lijep i prostran apartman u Herceg Novom, Savina, (60m2) prvi sprat, izgrađen 2008. godine sa potpuno novim namještajem i propratnim uređajima. Idealan smještaj za porodice, parove i prijatelje. Apartman je udaljen 10 minuta hoda od centra grada gdje se nalaze prodavnice, kafići, banke i restorani, a 100m od šetališta i plaže. 50m do najbliže prodavnice, pekare, apoteke, mesare, zelene pijace 100m do najbližeg restorana i plaže Sadržaj: Dvosobni apartman, moguće smjestiti od 4 do 6 osoba Klima uređaj (2 jedinice) Kompletno opremljena kuhinja / trpezarija sa frižiderom, rernom, tosterom, čajnikom-“kettle” Dnevna soba sa sofom (može da se izvuče), TV, DVD (filmovi obezbjeđeni), knjige Glavna spavaća soba ima dva odvojena ležaja koji se po potrebi mogu sastaviti, dva ormara.

-Druga spavaća soba ima bračni ležaj i jedan ormar Posteljina i peškiri su obezbjeđena ali Vas molimo da ponesete svoje peškire za plažu. Kupatilo ima tuš-kabinu, mašinu za veš, fen za kosu. Usisivač / pegla i daska za peglanje Balkon sa garniturom za četiri osobe, ima djelimičan pogled na more Pristup internetu putem USB

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju