Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Vaša lista želja : 0 oglasa

Prijava

Valuta

Galerija slika

Opis ponude

Doživite istinsko bosansko gostoprimstvo u ESHE Boutique hotelu, smještenom u samom srcu Sarajeva, te uživajte u istraživanju ovog prekrasnog grada.

Otvoren u oktobru 2015. godine, hotel ima moderne, udobne i lijepo uređene sobe s autentičnim bosanskim anbijentom. Nalazi se na Baščaršiji, u samom srcu starog grada, u mirnoj ulici, a samo dvije minute hoda od Sebilja i drugih glavnih turističkih atrakcija.

Svaka soba ima kupatilo, LCD TV sa kablovskim kanalima i Wi-Fi. Kontinentalni doručak u hotelu sadrži lokalne namirnice – svježe sezonsko voće, omlete, raznovrsne hljebove i domaće džemove, med i sir iz regiona, te kafu, čaj i sokove.
Gosti se mogu odmoriti i opustiti u ugodnoj i skrovitoj bašti hotela te uživati u gratis čaju/kafi, čitati novine, časopis ili knjigu, dok najmlađi gosti mogu uživati u bezbjednoj igraoni.

ESHE Boutique hotel je idealno mjesto za istraživanje starog grada, Baščaršije, koji datira iz 15. stoljeća. Tu se nalaze stari bazar, radnje s raznovrsnom robom, muzej, povijesni i kulturni centri, sakralni spomenici, umjetničke galerije, restorani, bogati noćni život i mnogi kafići.

Blizu Sarajeva naći ćete i zapanjujuću prirodu, mnoge rijeke i olimpijska skijališta. Moguće je organizovati i jednodnevne izlete u BiH nacionalne parkove (uključujući rijeku Unu), Mostar, Travnik i druga interesantna mjesta.

Ovdje vas uistinu očekuje iskreno i toplo bosansko gostoprimstvo!

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju