Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Galerija slika

Opis ponude

Dobre vode, Apartmani: Na 6km od Bara nalazi se naselje Dobre vode sa plažom Veliki pijesak čija je voda jedna od najčistijih a naš objekat je 50m od njenog centra i nalazi se u mirnoj slabo prometnoj ulici.
Naš objekat je nov i na spratu ima 4 jednosobna apartmana. Svaki od njih ima svoju komplet opremljenu kuhinju rostfraj posudjem i priborom, frižiderom i električnim rešoom sa 2 ringle.
Za spavanje je francuski ležaj iz koga se izvlači 1 singl ležaj, 2 kreveta na sprat i dodatni ležajevi na naduvavanje.
Svaki apartman ima i svoj toalet sa tušem kao i ormar, sto sa stolicama. Na spratu je velika pokrivena terasa sa dovoljno stolova i stolica i baštenski roštilj. Naša je i posteljina koju mi peremo i menjamo. U prizemlju su 2 dvosobna apartmana. U dnevnoj sobi je kuhinja, ugaona garnitura koja se razvlači u francuski ležaj, stočić, sto sa stolicama, komoda za smeštaj stvari. Spavaća soba je kao na spratu samo još ima toaletni stočić sa ogledalom.U hodniku su još vitrine a kupatilo je komfornije.U prizemlju se takođe nalazi terasa sa stolovima i stolicama i veliki baštenski roštilj. Na raspolaganju svima je i spoljna kuhinja sa plinskim rešoom sa 3 ringle za brže kuvanje.
Svi apartmani imaju klime i pogled na more.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju