Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava
  • Pregleda - 105

Galerija slika

Opis ponude

Rafting centar Drina-Tara je savršeno mjesto za sve one koji žele istražiti najveći kanjon Evrope i fantastične predjele očuvane u dva nacionalna parka-NP Sutjeska i NP Durmitor!

Nudimo Vam smještaj u 55 bungalova izgrađenih u planinskom stilu smještenih u našem centru, na samoj obali rijeke u jedinstvenom prirodnom okruženju! Lako smo dostupni automobilom kao i javnim transportom i imamo obezbjeđen parking u centru.
Naša kompanija se ponosi kapacitetom od čak 160 ležajeva u dvokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima! Mirišljave tkanine na udobnim krevetima od punog drveta samo će upotpuniti vaš bezvremeni doživljaj ovih jedinstvenih predjela!
Neposredan dodir divljine i prirode, porodična dobrodošlica, ukus vruće pogače, domaćeg sira i pršuta, miris masivnog drveta u udobnim sobama izgrađenim za Vaš odmor i zadovoljstvo, su ono po čemu ćete nas pamtiti!
Osim najboljih uslova i smještaja, bez lažne skromnosti, pohvalićemo se vrhunskom organizacijom i najboljim, probranim timom!
Čak 12 kuvarica-domaćica sprema za svaki Vaš obrok vrhunske tradicionalne specijalitete od organskih namirnica iz kanjona i okoline Tare!
Naš tim čine i uslužni i nasmijani konobari te najbolji skiperi u kanjonu Tare koji se brinu o najvažnijem-Vašoj bezbjednosti!
Naši skiperi su licencirani vodiči čamaca i svaki od njih ima iza sebe više stotina spustova Tarom, iskustvo na drugim divljim vodama kao i iskustvo u takmičarskom-sportskom raftingu!
Naši vodiči i vozači terenskih vozila su takođe i iskusni lovci i ribolovci odrasli u ovim krajevima!
Sve ovo čini da se naš cijeli poslovni uspjeh zasniva na preporukama zadovoljnih gostiju!

CHOOSE YOUR ADVENTURE!

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju