Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Budva, vila “Hrabri Vuk”

  • Pregleda - 65

Galerija slika

Opis ponude

Vila “Hrabri Vuk”: U Budvi, na brdu iznad plaža Jaz, Trsteno, Ploče, u mestu Prijevor, izdajemo vilu „Hrabri Vuk” bez prisustva vlasnika. Prezentacija vile www.hrabrivuk.webs.com

Vila je smeštena u mirnom prirodnom zelenom ambijentu (čitaj, divljini), opkoljena hrastovom i brestovom šumom, „pesmom“ insekata i šumskih životinjica i autentiènim crnogorskim kršem.

Nalazi se na 256 metara nadmorske visine na mestu gde dolazi do sudara morske i planinske klime. Vila „Hrabri Vuk“ je od centra Budve udaljena magistralnim putem 2 km, a Topliškim putem 1,5 km. Od najlepših i najčistijih crnogorskih plaža Jaz, Trsteno, Ploèe…magistralnim putem udaljena je 1,5 km. Od vile do mora, prečicom niz brdo 600 metara. Prevozmim sredstvom, udaljenost – 5 minuta do centra Budve, 5 minuta do mora.

Vila se sastoji od dve kuće u nizu na dva i tri nivoa, sa tri odvojene stambene jedinice. Može se rentirati u celini, bez prisustva vlasnika ili zasebno kao dve odvojene stambene jedinice svaka sa pripadajuæim dvorištem i okolinom.

K U Æ A „Hrabri Vuk 1“ – bordo boje , 3 nivoa i
K U Æ A „Hrabri Vuk 2“ – roze boje, 2 nivoa

Vila je opremljena klimom, kablovskom TV, bežičnim internetom.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju