Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Galerija slika

Opis ponude

Restoran je smješten na popularnom, istoimenom sarajevskom izletištu na Trebeviću i svojom ponudom predstavlja mjesto za cijelu porodicu. U Brusu ćete uživati u ukusnim jelima karakterističnim za domaću kuhinju, kao i internacionalnim specijalitetima.

Izgrađen od drveta u prepoznatljivom planinskom stilu restoran se idealno uklapa u okolni ambijent te je dobar izbor za posjetu u bilo koje doba dana, ali i godine, s obzirom da je Trebević jednako lijep i tokom sunčanih dana, kao i pod sniježnim pokrivačem. Tokom sunčanih dana gostima je na raspolaganju velika bašta oko objekta, kao i više povezanih ugostiteljskih objekata prekoputa restorana na području izletišta.

Jedan od specijaliteta restorana je teletina pečena ispod saća, a ako ste raspoloženi za lakši obrok domaća pura, pite ili uštipci sa kajmakom i suhim mesom su odličan izbor.

Restoran je dio rekreacionog kompleksa koji je okružen gustom borovom šumom te su vam pored gastronomske ponude na raspolaganju i brojne aktivnosti na otvorenom kako za odrasle tako i za djecu. Kompleks čine asfaltirane šetnice, umjetno jezero, više igrališta za djecu, sportski tereni, pokrivena mjesta za odmor i roštiljanje, 3 bungalova sa smještanim jedinicama, a u izgradnji je i mini zoološki park sa domaćim životinjama.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju