Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Bečići, SUNSET 2

Galerija slika

Opis ponude

Apartmansko naselje: zatvorenog tipa, koncipirano je tako da pruži maksimalan konfor i ležernost, tiho i mirno za pravi odmor i druženje.
U sklopu naselja se nalaze dva bazena, perionica, parking prostor, tu je i osoblje koje brine o funkcionisanju naselja, bazenima, cveću…i uvek Vam je na raspolaganju za sve Vaše potrebe.
Izdvojeni od letnje gužve i vreve, sa pogledom na bečićku plažu i famozni Sveti Stefan, a za par minuta ste u žiži zbivavanja – ukoliko to poželite.

-Apartman ima odličnu termo i zvučnu izolaciju, poseban ulaz sa velikim hodnikom kao i terasu koja je okrenuta ka moru. Sastoji se od sobe koja može da se preuredi u dnevni ili noćni prostor, kuhinjskog dela, terase i kupatila…zaseban ulaz Vam daje posebnu privatnost ( posebno što to nemaju drugi apartmani ).
-Kuhinja je moderno opremljena, grejna ploča, rerna, frižider, kuvalo, kompletno posudje za 6 osoba. Sto za ručavanje sa četiri stolice.
-U kupatilu je tuš kabina, lavabo, toalet, ormarić za šminku, fen, mašina za pranje veša, korpa za veš, daska za peglanje, pegla, sušilica za veš, cipelarnik,.
-Terasa je opremljena garniturom za sedenje i ima žardinjeru sa cvećem.U sobi je francuski ležaj ( koji se u dnevnoj varijanti može podići ) i singl krevet.
-Pomoćni krevet se izvlači ispod singl ležaja. Dimenzije pomoćnog ležaja su 80 x 190 cm, niži je u odnosu na singl krevet. Pogodno za decu ili mladje ljude.
-Veliki gardarobni ugradni plakar, police za odlaganje sitnica, mali klub stol KATV, klima sa individualnim podešavanjem…bordo draperije koje će Vam omogućiti spavanje i do kasnih popodnevnih sati…sve je namešteno za potpunu uživanciju i odmor.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju