Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Baranja, Kneževi Vinogradi, Seosko imanje Jurini Dvori

  • Pregleda - 81

Galerija slika

Opis ponude

Seosko imanje Jurini Dvori: Na autohtonom obiteljskom imanju “Jurini Dvori” iz 1939. godine, u samom centru Kneževih Vinograda u Baranji, nedaleko od Osijeka nudimo smještaj u više dvokrevetnih soba (osam), s mogućnošću umetanja dodatnog kreveta (trokrevetne sobe). Neke od soba imaju kategorizaciju 3 sunca, a neke 2 sunca. Svaka soba ima poseban ulaz te svoju kupaonicu. U svim sobama je plinsko grijanje. Neke sobe imaju TV prijemnik.

Kuća je adaptirana, građena 1939. godine, potpuno namještena. U prednjem velikom dvorištu s natkrivenom terasom i vanjskom zidanom peći možete se odmoriti i uživati u čistom seoskom zraku. Moguće je korištenje kuhinje s aparatima, a baranjski domaći doručak također se priprema po dogovoru. Nudimo sve domaće, što se proizvede kod nas: domaći kulen, kulenovu seku, svježi sir, domaće sokove, rakiju, likere, vina, pekmeze, džemove i proizvode zimnice.

Isto tako, osiguran je i zatvoreni parking za automobile gostiju. Udaljenost od centra i trgovine je 100 m, kao i udaljenost od kušaonice Beljskih vina i Beljskih podruma. Na našem imanju, gostima se nudi domaća rakija šljivovica i rakija od kruške te domaće vino, kao i sok od bazge i proizvodi zimnice. Za jelo se nudi domaći kulen, švargla, čvarci i kobasice. Također, gosti mogu razgledavati stare autohtone stvari koje se nalaze posvuda po imanju, kao što su stare slike, staro posuđe i slične stvari te će time dobiti osjećaj kao da su zaista u tom prošlom vremenu.

Uz uslugu noćenja, moguće je posjetiti: Kneževu kušaonicu u Kneževim Vinogradima, vinske podrume u Zmajevcu, Suzi i Kneževim Vinogradima, spomenik u Batini, etno selo Karanac, Kopački rit, dvorac obitelji Habsburg u Tikvešu, dvorac Eugena Savojskog u Bilju, grad Beli Manastir, Osijek i stari dio grada, Tvrđu.
Kad je ljeto u pitanju, u Kneževim Vinogradima postoje bazeni gdje se uvijek možete osvježiti za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju