Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Apartmani Morena

  • Pregleda - 89

Galerija slika

Opis ponude

Apartman Morena nalazi se u Rovinjskom Selu koje je manje od 10 minuta vožnje (6 km) udaljeno od grada Rovinja i mnogobrojnih plaža. Rovinjsko Selo je mjesto koje  se nalazi na glavnoj cesti koja vodi prema Rovinju. U Rovinjskom Selu ima nekoliko caffe barova, dobro opskrbljen veći market i trgovina (500 m). Od domaćih ljudi u Rovinjskom Selu moguće je nabaviti ekstra djevičansko maslinovo ulje i domaće bijelo i crno vino.
Apartman Morena nalazi se u obiteljskoj kući u kojoj žive i njezini vlasnici. Kuća se nalazi na mirnom mjestu, ima uređeno dvorište sa vanjskim kaminom koji gosti mogu slobodno koristiti. U dogovoru s gostima, domaćini mogu pomoći u pripremi roštilja. Svoje vozilo gosti mogu ostaviti na javnoj površini uz kuću u debelom hladu, ispod krošnje stabla oraha. U blizini kuće prolazi biciklistička staza koja vodi prema Rovinju ili prema Limskom kanalu koji ima status zaštićenog krajolika.
Apartman se nalazi na gornjem katu kuće i sa terase je slobodan pogled na Rovinj i more.
Apartman je veličine 120 m2 i sastoji se od: kuhinje sa blagovaonom, spavaće sobe sa bračnim krevetom, druge spavaće sobe sa 2 kreveta za 1 osobu,  kupaonice sa tušem i bideom, dnevnim boravkom sa ležajem na razvlačenje za 2 osobe i velike natkrivene terase.
Kapacitet apartmana je 4 + 2 osobe.
Kuhinjski elementi su dužine 2,5 m i tu su: štednjak na plin, frižider, zamrzivač, mikrovalna pećnica. Kuhinjski stol je za 6 osoba.
U dnevnom boravku je veliki televizor sa SAT antenom, kauč i dvije fotelje.
Na terasi se nalazi veliki drveni stol sa klupama.
Na prozorima su postavljene mreže protiv komaraca. Apartman je opremljen klima uređajem i wi-fi internetom.
U apartmanu je zabranjeno pušenje. Kućni ljubimci su dobrodošli, uz prethodan dogovor.
Usluge smještaja pružaju se cijelu godinu. Apartman ima centralno grijanje.
U dvorištu je sagrađena kućica u kojoj se nalazi apartman za 2 osobe ili za obitelj sa djecom. Apartman je površine 37 m2 i sastoji se od: spavaće sobe, kupaonice sa tušem i prostorije u kojoj je kuhinja sa blagavaonom i kaučom na razvlačenje.

Gost može svoje vozilo parkirati u dvorištu. Ispred apartmana nalazi se stol sa stolicama.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju

Raspon Cijena

Cijena: 38,00 €

Postavljeno od :

Morena
Morena 1 Postavljen oglas

Lokacija / Kontakt

Kontakt forma