Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Galerija slika

Opis ponude

Apartmani TAMARA-HVAR ***: Privatni smještaj u gradu Hvaru, otok Hvar,Dalmacija, Hrvatska Apartmani TAMARA smješteni su uz more na jednoj od najljepših lokacija u gradu Hvaru (predio Zastup) na otoku Hvaru.
Apartmani su od glavne plaže udaljeni samo nekoliko minuta,a od apartmana do centra Hvara dolazi se za 15-tak minuta laganom šetnjom uz more, ili pak automobilom za svega nekoliko minuta, što je idealno za Vaš odmor.

Nudimo smještaj u jednosobnim i dvosobnim apartmanima ( za 2-5 osoba ). Svaki apartman ima jednu ili dvije spavaæe sobe, kuhinju, kupaonicu-WC, natkriveni balkon s pogledom na more i Paklene otoke, klimu, sat-tv i moguænost prikljuèka bežiènog interneta bez naknade.

Apartmani su opremljeni novim namještajem i svaka soba ima LCD-TV. Na udaljenosti cca 150 metara od apartmana nalaze se brojne manje gradske plaže (šljunèane i kamene ), te HULA-HULA beach, kao i novo-ureðeno centralno gradsko kupalište BONJ ispred hotela Amfora sa brojnim sadržajima i prelijepom plažom. Na tim plažama mogu se unajmiti ležaljke, suncobrani, èamci, rekviziti za sportove na vodi i kupiti hladno piæe ili sladoled.

Ronilaèki centar se nalazi 200 metara od apartmana, market svega 50 metara, najbliži restoran je udaljen cca150 metara od apartmana, a bolnica i hitna medicinska služba 200 metara.Djeèje igralište nalazi se blizu glavne plaže okruženo borovom šumicom, na udaljenosti 200 metara od apartmana.

U blizini apartmana su luksuzno ureðeni hotel Amfora i hotel Podstine s fitnes i spa centrom, a tenis tereni i trim staza su udaljeni cca 300 metara od smještaja.
Ukoliko se odluèite posjetiti grad Hvar i provesti ugodan odmor u apartmanima TAMARA, domaæini Tamara i Franko Drinkoviæ potrudit æe se da Vam odmor u našim apartmanima ostane u lijepom i nezaboravnom sjeæanju.

Pružite si odmor iz snova i ljetujte u našim apartmanima u Hvaru.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju